INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
TZ_StudentPoint_printscreenStudentský portál StudentPoint.cz slaví tři roky od svého oficiálního spuštění. K výročí si nadělil nový design a spustil nové rubriky, a to na základě přání a požadavků svých čtenářů. Jejich počet se jenom od konce roku 2011 ztrojnásobil, unikátní počet návštěvníků aktuálně atakuje hranici sedmdesáti tisíc za měsíc.

Obsah StudentPointu vytváří více než 150 studentů z celé ČR, díky nimž portál studentskou optikou informačně pokrývá oblasti vzdělávání, módy, designu, technologií, kultury, sportu, cestování a vztahů a současně sleduje aktuální dění na vysokých školách.

Nové čtenáře přilákaly i další sekce portálu, ušité na míru studentům, věnované radostem i problémům, s nimiž se v běžném životě potýkají. Například Gourmet, v níž studenti najdou inspiraci, jak za málo muziky uvařit kvalitní večeři nebo umíchat dobré koktejly. Popularitu brzy získaly Student girl a Student boy, orientující se na vztahy, módu a nové technologie.

Novinkou je i sekce Praktické rady, která přináší studentům užitečné informace z běžného studentského života. „Čtenářům poradíme, jaký účet je pro ně nejvýhodnější, na co si dát pozor při hledání bydlení, jak a kde si najít práci a kde se jí naopak vyhnout, na co si dát pozor při uzavírání smluv, tipy jak ušetřit z napnutého studentského rozpočtu a další. Přidanou hodnotou budou hlavně osobní zkušenosti autorů v kombinaci s komentáři odborníků k dané problematice", doplňuje manažer portálu Michal Fikrle.

K novinkám, které jsou těsně před zprovozněním, lze zařadit nový Kalendář akcí. Jeho ambicí je celostátně pokrýt všechny studentské akce z oblasti kultury, umění, sportu a klubové scény. „Díky novému Kalendáři akcí bude StudentPoint jako jediný portál přinášet naprosto unikátní přehled všech studentských akcí a klubů po celé ČR", dodává Michal Fikrle.

Poslední jarní novinkou je příprava na spuštění videoreportů ze studentských akcí. Ty budou navazovat na úspěšný projekt PartyHlídky, kterou StudentPoint spustil v létě loňského roku na studentských akcích a v klubech v Praze.

StudentPoint byl založen v roce 2008 a po ročním vývoji byl na jaře 2009 uveden oficiálně do provozu. Od počátku bylo jeho ambicí své čtenáře pobavit, inspirovat, informovat a vtáhnou do víru dění. Za tři roky si celostátní projekt vydobyl stabilní pozici mezi studentskými webziny. Díky kontinuálnímu nárůstu návštěvnosti a stabilní skupině pravidelných čtenářů se stal místem, kde se střetává studentská poptávka s nabídkou.

Studentům nabízí nejen možnost nabytí praxe v redakční a manažerské práci, ale vytváří spojení mezi nimi a komerční sférou, což umožňuje získat zajímavé a nové zkušenosti pro jejich další profesní směřování.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3