INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

PREMIER_system_logoPREMIER system a.s., přední český producent informačních a ekonomických systémů, připravil nový komplexní modul "Centrum ePodání" umožňující přímou komunikaci z programu PREMIER s finančním úřadem, ČSSZ a se zdravotní pojišťovnou. Vstup do centra podání je možný stiskem jediného tlačítka z daňové kanceláře nebo z mezd. K používání je nutný kvalifikovaný certifikát.

Komunikace se státními institucemi je nyní pro uživatele informačního systému PREMIER ještě snadnější než dříve. Díky novému modulu mohou všem výše uvedeným úřadům zasílat svá hlášení resp. podání přímo z prostředí programu. Ušetří tak čas a náklady spojené s písemnou komunikací.

Komunikace s ČSSZ přes rozhraní VREP

Pro odesílání hlášení prostřednictvím komunikačního rozhrání České správy sociálního zabezpečení VREP (Veřejné rozhraní pro e - Podání) přímo z programu PREMIER je potřeba pouze kvalifikovaný certifikát zaregistrovaný na ČSSZ. Více informací najdete na adrese: http://www.cssz.cz/cz/e-podani/zakladni-informace/.

Komunikace s MFCR (FU) přes rozhraní EPO

Aplikace kopíruje princip funkčnosti Podatelny EPO a umožňuje činnost ve dvou modech – odeslání podání a dotaz na výsledek podání. Poté, co je podání odesláno, Podatelna EPO potvrdí jeho přijetí. Potvrzení o přijetí obsahuje jedinečný identifikátor, který byl přijatému podání přidělen.

Komunikace s VZP přes rozhraní B2B

Pro odesílání zpráv na B2B rozhraní VZP (Všeobecné zdravotní pojišťovny) je opět nutno mít k dispozici kvalifikovaný podpisový certifikát a tento zaregistrovat u VZP. Při registraci je uživateli od VZP rovněž přidělen identifikátor (uid) a tento je potřeba v programu zadat do uživatelských předvoleb k nastavenému certifikátu (el. podpisu). Dále je potřeba mít v počítači řádně nainstalovány certifikáty VZP, dostupné na webu B2B rozhraní a dále je nutné mít počítači nainstalovány příslušné kořenové certifikáty.

Komunikace s Portálem ZP kromě VZP a ZPMV

K odesílání podání přímo z programu Premier potřebujete pouze kvalifikovaný certifikát zaregistrovaný na Portálu ZP, podrobněji zde: http://www.portalzp.cz/jak-se-stat-uzivatelem-portalu-zp. Tento osobní certifikát musí být nainstalován v počítači, z něhož má komunikace probíhat (nelze zde použít certifikát ze souboru). Dále je nutno ke komunikaci mít nainstalovánu podepisovací komponentu Signer viz.: http://www.portalzp.cz/ke-stazeni.

Představení programu PREMIER system

PREMIER system je komplexní informační a ekonomický software (ERP system) pro řízení menších, středních a středně velkých firem. Technologicky vyspělé produkty PREMIER system nabízí komfortní pokrytí všech firemních procesů, rychlou dostupnost a bezpečnost dat, stabilitu, otevřenost a dokonalý přehled o firmě.

Modularita

Nabídka modulů PREMIER system pokrývá všechny firemní agendy (ekonomické, skladové/obchodní, marketingové, administrativní, personální, výrobně-technické) a ve spojení s nástavbovými moduly a specializovanými řešeními vytváří kompaktní celek vhodný pro téměř jakýkoliv obor a typ firmy.

Modularita systému nabízí klientům možnost vybrat si svoji variantu modulů, která nejlépe odpovídá jejím požadavků na informační systém. Takto mohou především menší firmy (individuální uživatelé) nalézt zvýhodněné kategorie a balíčky, které mohou v budoucnosti snadno rozšiřovat. Vysoká univerzálnost a komplexnost programu (využití v jakémkoliv oboru). Modularita programu umožňuje vybrat si produkty dle potřeby s možností pozdější volby produktů dle růstu firmy.

Přehlednost a snadné ovládání

Na ploše originálního, mimořádně intuitivního a jednoduchého prostředí se nabízí profesionální, funkčně propracovaný a variabilní program, který svým universálním využitím s dokonalým poměrem cena/výkon je ideálním řešením pro firmu jakékoliv velikosti, včetně živnostníků.

Flexibilní reakce na požadavky zákazníka

V dnešní době je téměř nezbytné, aby se program maximálně přizpůsobil potřebám firmy a pružně reagoval na jejich požadavky a změny v pracovních procesech. Všechny funkce programu jsou vždy implementovány volitelně, neomezují tedy ostatní uživatele a nenarušují kontinuální návaznost jednotlivých verzí. Realizace individuálních úprav v programu je jednou z hlavních priorit a předností společnosti PREMIER system, která vychází z filosofie osobního přístupu ke klientovi.

O společnosti PREMIER system

Společnost PREMIER system a.s. vznikla v roce 1998 jako plně česká firma s vlastním know-how a je nyní předním producentem informačních a ekonomických systémů na českém trhu. Nosným programem společnosti je výroba a distribuce vlastního stejnojmenného ekonomického informačního softwaru PREMIER system pro řízení podniků a firem. Produktovou nabídku doplňují nástavbové moduly a specializovaná řešení pro firemní procesy v téměř jakémkoliv oboru. Po dobu 17leté působnosti na trhu ČR a SR si společnost Premier system a.s. vypracovala přední pozici mezi poskytovateli informačních a ekonomických systémů pro menší a střední společnosti.

Tradice a úspěch firmy je založen především na výrobě kvalitních produktů s originálním prostředím a ovládáním, na flexibilitě firmy při řešení individuálních požadavků svých zákazníků, vysoké odborné kvalifikaci zaměstnanců. Stejně tak poskytování komplexních služeb, jejich kvalita a rychlá dostupnost směřuje k hlavnímu cíli společnosti, a tou je maximální spokojenost zákazníků a osobní přístup ke klientovi. Především spokojenost našich klientů a jejich doporučování je hlavním elementem dynamického růstu společnosti a jejího portfolia klientů, které činí více než 3200 subjektů (více než 10 tis. licencí). Naše dlouhodobé cíle jsou založeny poskytování našich produktů a služeb co nejširšímu spektru zákazníků v kategorii menších a středních společností. Budování dlouhodobého a oboustranně seriózního partnerství je další z hlavních cílů společnosti.

Více informací naleznete na http://www.premier.cz.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3