INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
screenshotCoolhousing s. r. o., přední český poskytovatel hostingových služeb, uvedl v těchto dnech na trh speciální službu, virtuální kancelář. Kancelář v cloudu je služba, která podnikatelům umožňuje pracovat se svými daty z jakéhokoliv počítače s internetovým připojením. Programy, data a dokonce i rozmístění ikon je na obrazovce stejné, ať už uživatel pracuje z domova, na pracovní cestě či v kanceláři. Přenášení dat je přitom velmi nenáročné, jelikož mezi tenkým klientem a kanceláří nejsou stahována data, ale pouze odesílány příkazy.

Virtuální kancelář od Coolhousingu přináší dlouho očekávané řešení problému, s nímž se potýká řada podnikatelů v malých i středních firmách, ale také střední a vyšší management velkých firem. Za každý počítač je dnes nutné platit licence softwaru, data se přenášejí mezi pracovními stanicemi poměrně obtížně a také umístění na FTP nic neřeší, neboť je potřeba data zdlouhavě stahovat. Virtuální kancelář Coolhousing tak představuje konkurenci drahým kamenným kancelářím a odpadá s ní i nebezpečné přenášení veškerých cenných dat v pracovním notebooku.

Data přístupná odkudkoliv

Kanceláře v cloudu od Coolhousingu jsou založeny na virtuálních serverech s operačním systémem Windows, doplněným o balík užitečného softwaru. Mezi předinstalovanými nástroji naleznete 7-Zip pro práci s archivy, Adobe Reader pro prohlížení souborů PDF, nástroje pro práci s diagramy a poznámkami, kancelářský balík LibreOffice či aplikaci Metatrader 4 sloužící k online obchodování na elektronické burze.

Uživatelé samozřejmě mohou svoji virtuální kancelář kdykoliv rozšířit o jakýkoli software, k němuž vlastní nebo si výhodně pronajme licenci. Např. již za 350 korun měsíčně nabízí Coolhousing jednu uživatelskou licenci nejoblíbenější kancelářské sady Microsoft Office. Účetnictví může bez obav svěřit např. ekonomickému softwaru Stormware Pohoda a pro ještě rychlejší a pohodlnější přístup k online kanceláři si může objednat přístup prostřednictvím Vzdálené plochy systému Windows. Uživatelé tak mají přístup k datům či účetnictví kdekoliv, kde se připojí k internetu. Skvěle poslouží také k provozu aplikací, které potřebují být neustále online.

Zabezpečení dat v několika vrstvách

Veškeré virtuální servery v nabídce společnosti Coolhousing jsou denně automaticky zálohovány. Až tři dny starou zálohu lze obnovit jediným kliknutím kdykoli. Ruční zálohu virtuálního serveru/kanceláře v cloudu pak lze uchovávat libovolně dlouho a opět v případě potřeby obnovit jediným kliknutím.

Dva typy virtuální kanceláře

Virtuální kanceláře nabízí Coolhousing ve dvou výkonnostních variantách. Pro běžnou práci postačí varianta, která nabízí dvě procesorová vlákna o 1500 MHz, 1 GB operační paměti a 30 GB prostoru na pevném disku. Náročnějším zákazníkům, kteří chtějí intenzivně pracovat s vícero aplikacemi naráz, nabízí Coolhousing tři procesorová vlákna o 2400 MHz, komfortní 3 GB operační paměti a 90 GB místa na pevném disku. Společná oběma nabídkám je sdílená konektivita 100 Mb/s, a to bez omezení datových přenosů.

Více informací rádi poskytneme na http://www.coolhousing.net, na níže uvedených kontaktech nebo přímo na http://www.coolhousing.net/mobilni-kancelar-pro-kazdodeni-spravu-dokumentu.html .

O společnosti Coolhousing

Coolhousing s.r.o. je významný český poskytovatel hostingových služeb. Provozuje vlastní datové centrum se třemi serverovnami v centru Prahy v areálu Stimbuilding na Vinohradské třídě, přímo v místě propojovacího uzlu NIX.cz. Společnost poskytuje profesionální a zálohované služby v oblasti server housingu a dedikovaných serverů. Klade důraz především na dostupnost a spolehlivost nabízených služeb, bezpečnost uložených dat, stejně jako na rychlost a stabilitu připojení. Zajišťuje také podporu klientům a přístup k zákaznickým serverům v režimu 365/24/7.

Síť datového centra Coolhousing se dá označit za multivendor řešení - kombinaci technologií značek Juniper a Cisco. Na access vrstvě se používají switche Cisco Catalyst řady 29xx. Vše je propojeno v kruzích skrze PVSTP (Per-VLAN Spanning Tree Plus), stomegabitové prvky jsou zakruhovány dvougigabitovým propojem, gigabitové prvky jsou zakruhovány čtyřgigabitovým propojem. Zátěž je zcela rozložena a stabilně se drží pod 30 % uplinku. Na hranici sítě provozuje Coolhousing čtveřici routerů, 2× Cisco a 2× Juniper. Hlavní routing zajišťují směrovače Cisco řady 7600 a Juniper MX80. Z celé servrerovny momentálně ústí 18 optických tras ve dvou směrech. Připojení NIXu je zajištěno dvojicí 10Gb linek, tranzitní konektivita je zajištěna společnostmi Dial Telecom a Interoute po gigabitových spojích, s plnými BGP tabulkami, podporou communit a blackholingu. Nepřerušené napájení je zajištěno dieselovými agregáty Cummins, SDMO 200 a záložními zdroji (UPS)

Coolhousing s.r.o. provozuje vlastní autonomní systém v internetu pod registračním číslem AS35592, je členem sdružení RIPE a sdružení NIX.

Více informací naleznete na http://www.coolhousing.net.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3