INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
ZTE_Skate_ProSlušnou hardwarovou výbavu, čtyřpalcový displej s vysokým rozlišením a nejnovější verzi oblíbeného operačního systému Android přinese tuzemským zákazníkům nový chytrý mobilní telefon ZTE Skate Pro. Jak je u ZTE zvykem, jedním z lákadel smartphonu je i velmi příznivá cena. Novinku bude v České republice od listopadu nabízet exkluzivně operátor Telefónica za základní cenu kolem 4 000 korun.

Vzhled: sázka na čistý design

ZTE Skate Pro na první pohled zaujme pouze jedenáct milimetrů tenkým tělem s elegantně zaoblenými hranami. Přednímu panelu dominuje čtyřpalcový displej s vysokým WVGA rozlišením. Zádní kryt telefonu pak zdobí čočka fotoaparátu s rozlišením 5 megapixelů, která je díky jemnému zapuštění chráněna proti poškrábání. Tlačítka ovládání hlasitosti a tlačítko pro zapnutí přístroje barevně splývají s tělem telefonu a jsou na první pohled neviditelná. Nenarušují tak čisté designové linie. ZTE Skate Pro přijde na český trh v klasické černé barvě. Elegantní bílá varianta, která zaujme zejména příslušnice něžného pohlaví, bude k dispozici později v průběhu roku.

Výbava a funkce: rychlý a líbivý systém

ZTE Skate Pro pohání oblíbený operační systém Android v nejnovější verzi 4.0 (Ice Cream Sandwich). Chod systému je tak svižný, s jeho intuitivním ovládáním si přitom poradí i začátečníci. Společnost ZTE u svých přístrojů nabízí také vlastní nadstavbu uživatelského rozhraní. Z uzamykací obrazovky se díky ní lze dostat k oblíbeným funkcím jako fotoaparát nebo psaní SMS během okamžiku, a to bez nutnosti listování v menu telefonu. Nabídku rychlého přístupu může uživatel měnit dle svých preferencí. Rozhraní ZTE nabízí také řadu barevných témat a motivů, telefon tak lze velmi snadno přizpůsobit individuálnímu vkusu. Další stovky grafických vylepšení, aplikací, her a widgetů nabízí ke stažení obchod Google Play. Nejdůležitější aplikace pro práci, zábavu, komunikaci a sociální sítě jsou v telefonu předinstalovány.

Hardware: snadno zvládne multimédia i hry

ZTE Skate Pro si snadno poradí s multimédii, naprostou většinou aplikací i mobilních her. Postará se o to kombinace rychlého čipsetu Qualcomm s procesorem s frekvencí 1 GHz a 512 MB operační paměti. Nouze není ani o prostor pro ukládání dat. V základu telefon poskytuje 4 GB vnitřního úložného prostoru, paměť lze navíc snadno rozšířít kartami typu microSDHC až do velikosti 32 GB. Displej nabízí kapacitní dotekovou technologii a rozlišení 800 x 480 pixelů a dokáže zobrazit 262 tisíc barev.

Cena a dostupnost

ZTE Skate Pro bude pro české zákazníky dostupný od listopadu 2012 v prodejní síti Telefónica. Základní (nedotovaná) cena telefonu se bude pohybovat kolem 4 000 Kč včetně DPH. V portfoliu telefonů ZTE u Telefónicy doplní nový model chytré mobilní telefony ZTE Racer II a u zákazníků velmi oblíbený ZTE Skate.

Přehled parametrů telefonu ZTE Skate Pro

Rozměry: 120,5 × 63,5 × 10,85 mm

Hmotnost: 130 gramů

Displej: 4", TFT LCD, kapacitní, 262 000 barev, rozlišení 800 x 480

Baterie: Li-Ion, 1600 mAh

Datové funkce: GPRS: ano, EDGE: ano, HSDPA: 7,2 Mb/s, HSUPA: 5,7 Mb/s,

Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 2.1+EDR, microUSB

Podporované sítě: GSM: 900/1800/1900 MHz, EDGE, GPRS, 3G: 900/2100 MHz, HSDPA

Navigace vestavěná GPS: ano (A-GPS), Google Mapy

Paměť: 512 MB RAM, 4 GB ROM, paměťová karta: až 32 GB microSDHC

Čipová sada, procesor: Qualcomm MSM7227A, 1 GHz single-core

Fotoaparát: 5 MPx, autofocus, vyvážení bílé, macro

video (640 × 480 px)

Přehrávání hudby: MP3, AAC, WAV a další, výstup 3,5 mm jack

Prohlížení obrázků: JPEG, JPG, GIF, PNG, BMP

FM rádio (přijímač): Ano

Operační systém: Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)

Organizační funkce: kalendář, poznámky, budík, e-mailový klient, prohlížeč: Android browser,

Docs To Go (čtení kancelářských dokumentů)

Obsah balení: ZTE Skate Pro, baterie Li-Ion 1600 mAh, nabíječka 100-240 V (USB A samice), datový a nabíjecí kabel (microUSB), stereo sluchátka (3,5 mm), dokumentace

 

O společnosti ZTE CZECH

ZTE CZECH s.r.o. je českým zastoupením 4. největšího světového výrobce mobilních telefonů, ZTE Corporation. Aktivně se u nás rozvíjí v segmentu mobilních telefonů, a to od základní low-endové kategorie přes střední třídu až po kategorii smartphonů. Mezi prodejní úspěchy ZTE patří smartphonů s operačním systémem Android, např. ZTE Blade II, ZTE Skate, ZTE Kis Plus. V roce 2012 uvedla i telefon s operačním systémem Windows Mobile 7.5, a to ZTE Tania.

Produktové portfolio ZTE v České republice doplňují tablety, a dále USB modemy pro mobilní internet, nově i v síti nové generace LTE (Long Term Evolution) s konektivitou až 100 Mbps.

Kromě přístrojů pro uživatele nabízí i kompletní infrastrukturní řešení pro pevné i mobilní telefonní sítě.

Telefony a modemy pod značkou ZTE prodávají u nás mobilní operátoři Telefónica, Vodafone i T Mobile. Poslední dva operátoři rovněž i pod svou značkou.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3