INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Centropol Telecom (CPT) je historicky prvním virtuálním mobilním operátorem, který se stal přidruženým členem Asociace provozovatelů mobilních sítí (APMS). Zakládajícími členy jsou Telefónica O2, T-Mobile a Vodafone, čtvrtým řádným členem je Air Telecom. Centropol Telecom získává přistoupením k asociaci mimo jiné možnost podílet se na společných stanoviscích k otázkám, které souvisí s podmínkami rozvoje a fungování veřejných mobilních sítí v České republice.

Centropol Telecom se vstupem do APMS dostal do společnosti hlavních hráčů na telekomunikačním trhu. Přestože se jedná o konkurenty, snaží se sdružené společnosti o prosazení podpory a ochrany rovného a otevřeného trhu elektronických komunikací v České republice založeného na pravidlech respektujících ochranu hospodářské soutěže. „Centropol chce být aktivní při ovlivňování prostředí, ve kterém podniká. Přistoupení k asociaci nám otevírá vstup do klubu těch nejsilnějších hráčů, jejichž hlas je na trhu slyšet.“ Komentuje přistoupení k APMS jednatel Centropol Telecom Lukáš Pokrupa.

Asociace provozovatelů mobilních sítí jako jediná zastupuje organizovaně telekomunikační trh v České republice a z tohoto titulu komentuje zejména:

  • Společná stanoviska odvětví k otázkám, které souvisí s podmínkami rozvoje a fungování veřejných mobilních sítí v České republice
  • Otázky spojené s technickými, bezpečnostními, etickými a dalšími standardy používanými na českém trhu mobilních komunikací
  • Souhrnná statistická data o českém mobilním trhu

V letošním roce APMS například vyzvala vládu k výraznější podpoře průmyslového odvětví informačních a komunikačních technologií, připomínkovala novelu zákona o elektronických komunikacích a její členové začali intenzivně jednat o možnostech pokrytí metra mobilním signálem. „To jsou všechno témata, která jsou důležitá pro naše zákazníky, a my věříme, že společným postupem můžeme přispět k pozitivním změnám na českém trhu,“ konstatuje Lukáš Pokrupa.

Asociace působí na českém trhu od roku 2003. Předmětem její činnosti je vytváření optimálních podmínek pro rozvoj veřejných mobilních telekomunikačních sítí a poskytování veřejných mobilních telekomunikačních služeb v České republice

CENTROPOL TELECOM patří do skupiny CENTROPOL HOLDING společně s jedním z největších dodavatelů elektřiny a plynu na českém trhu CENTROPOL ENERGY. CPT se stal od září 2013 prvním virtuálním operátorem zaměřeným na domácnosti.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3