INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Ve společnosti SAP ČR proběhlo v loňském roce několik změn na manažerských pozicích. Martin Dvořák byl jmenován obchodním ředitelem pro oblast General Business. Ve své roli je zodpovědný za řízení týmu a veškerých obchodních aktivit společnosti v rámci komerčního segmentu trhu. Novou ředitelkou Digital Business Services v ČR se stala Alena Kalinová, která má na starosti několik týmů zaměřených na poradenství, projektový management a řízení kvality. Také finanční oddělení zaznamenalo změnu, novou CFO se stala Martina Šmídová.

Obchodní ředitel pro komerční segment

Martin Dvořák se po šesti letech vrátil do společnosti SAP ze Siemens Industry Software, kde pracoval na pozici Professional Services Manager pro region CEE. Vystudoval Univerzitu Palackého v Olomouci, poté sbíral zkušenosti na různých obchodních pozicích a disponuje více než dvaceti lety zkušeností v oblasti informačních a komunikačních technologií. Ve volném čase rád cestuje a sportuje, věnuje se především běhu, cyklistice a golfu. Vedle řízení týmu obchodníků má Martin na starosti implementaci strategie zaměřené na cloudová řešení, také se soustředí na rozvoj a podporu spolupráce s partnery a úzce spolupracuje s klíčovými zákazníky v komerčním segmentu. Jeho hlavním cílem je rozvoj obchodního potenciálu pobočky.

Ředitelka Digital Business Services

Alena Kalinová je absolventkou Vysoké školy chemicko-technologické v Praze, je držitelkou licence pro obchodování s cennými papíry a PMP certifikátu pro projektové řízení. Ve svém volném čase se věnuje turistice, ráda cestuje a čte. Je vdaná a má dceru. Alena má za sebou řadu úspěchů u mezinárodních společností, jako jsou Accenture, KPMG nebo DHL. V SAP posledních téměř pět let úspěšně vedla tým architektů, který pomáhal zákazníkům s inovacemi a digitální transformací. Nově bude mít na starost vedení týmů zaměřených na poradentství, projektový management, dále řízení rizik a kvality, obchodní oddělení pro poradenství a školicí centrum.

Finanční ředitelka

Martina Šmídová nastoupila hned po zdárném ukončení Vysoké školy ekonomické v Praze do společnosti SAP na pozici finanční kontrolorky pro Českou republiku. Nová role finanční ředitelky obnáší vedle správy rozpočtu české pobočky také dohled nad souladem s globálními pravidly SAP a s finančními principy, úzce spolupracuje s ostatními členy managementu a napomáhá rozvíjet obchodní příležitosti pobočky. Martina také funguje jako zástupce firmy při komunikaci se státními úřady či auditory. Ve volném čase nejraději čte, peče, vaří nebo hraje golf.

O společnosti SAP

SAP, společnost zaměřená na zkušenost a řízena principy inteligentního podnikání, je lídrem na trhu s podnikovým aplikačním softwarem. Pomáhá firmám všech velikostí a ze všech oborů k lepšímu fungování. 77 % světových výnosů z obchodních transakcí má co dočinění se systémy SAP. Technologie, jejichž součástí je strojové učení, internet věcí a pokročilé analytiky, pomáhají našim zákazníkům přetvořit jejich firmy v inteligentní podnikání. SAP poskytuje jednotlivcům a organizacím obchodní expertízu a rozvíjí spolupráci, díky níž jim umožňuje mít vždy náskok před konkurencí. Společnostem zprostředkováváme jednoduché využití technologií, díky čemuž mohou náš software využívat tak, jak sami chtějí a bez komplikací. Naše end-to-end sady aplikací a služeb pomáhají více než 437 000 zákazníků z komerční i veřejné sféry v dosahování vyšších zisků, v přizpůsobování se aktuálním potřebám a ve schopnosti těžit z rozdílného přístupu. Díky celosvětové síti zákazníků, partnerů, zaměstnanců a uvědomělých lídrů pomáhá SAP ke zkvalitňování lidských životů. V České republice působí společnost od roku 1992 a dosud získala více než 1 300 zákazníků z oblasti podniků, finančních institucí a organizací veřejné správy. Součástí SAP v České republice je také SAP Services, SAP Ariba a SAP Concur. Pro vice informací navštivte www.sap.com.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3