INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Česká a slovenská ZUNO BANK mají od nového roku nového generálního ředitele. Je jím Tomáš Kuna (45), který do ZUNO přišel ze slovenské Poštové banky. V Poštové bance vedl Tomáš Kuna téměř 3 roky divizi marketingu. Před tím zastával obdobné pozice v Betway.com a Centralway Investment AG.

„V Tomáši Kunovi jsme našli lídra, který je zběhlý jak v marketingu, tak online byznysu. Věříme, že propojení řízení české pobočky se slovenskou bude zákazníkům i ZUNO ku prospěchu – zúročíme zkušenosti obou trhů," řekl András Hámori, předseda představenstva ZUNO BANK AG.

ZUNO BANK hodlá dál stavět na férové a přátelské komunikaci se zákazníky, která se jí vyplácí – podle opakovaných průzkumů je 88% klientů ZUNO s bankou spokojených a doporučilo by ji dalším lidem.

„Tradiční banky se někdy ve snaze o zvyšování výnosů uchylují k zavádění zpoplatněných služeb, které nikdo nepotřebuje. Výsledkem jsou pak nesmyslné poplatky, které vyhrávají hitparády absurdit. ZUNO banka si takový přístup nemůže dovolit – jsme mladá banka a nového zákazníka získáme jedině tím, že budeme lepší jak v kvalitě, tak v ceně. V ZUNO stojí klient ve středu všeho dění a všech rozhodnutí. Jsem rád, že můžu být u toho," komentoval Tomáš Kuna.

Správný směr ZUNO BANK potvrzují její výsledky – za pouhý rok přilákala přes 66 tisíc klientů a na vkladech od nich vybrala 722 milionů eur, což je v přepočtu zhruba 18 miliard korun.

Tomáš Kuna nastupuje na místo Miroslava Střihavky, který před ním vedl českou pobočku. Střihavka stál u zrodu ZUNO v Česku a pomohl vytvořit prvotní základnu klientů. ZUNO BANK ještě očekává potvrzení Kuny ve funkci ze strany regulátora bankovního trhu.

Online banka ZUNO patří do bankovní skupiny Raiffeisen Bank International. Českým klientům nabízí ÚČET v několika měnách, SPOŘENÍ, SPOŘENÍ PLUS a VKLAD – všechny služby je možné ovládat přes internet. ZUNO sází na jednoduchost, top úroky a otevřenou komunikaci s klientem prostřednictvím elektronické pošty, internetového chatu, Facebooku, call centra a dalších moderních způsobů komunikace.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3