INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

dana_malkusova_zdroj_Effectix-cz_2Effectix.com je největší společností zaměřenou na výkonností online marketing v ČR podle obratu i počtu zaměstnanců; Malkusová bude řídit zcela nové oddělení pro významné obchodní transakce.

Effectix.com, přední český a slovenský poskytovatel efektivních řešení na internetu, jmenoval s účinností od 1. května 2012 Danu Malkusovou (39) hlavní manažerkou pro VIP klienty. Samotná sekce pro významnou klientelu byla zřízena na jaře 2012. Bude poskytovat výkonnostní online marketing přizpůsobený potřebám větších firem a korporací. Malkusová bude mít na starost rozvoj spolupráce v oblasti marketingové a obchodní strategie s již stávajícími velkými klienty a navazování další spolupráce.

Novou sekci významných klientů zavedl Effectix.com, aby mohl poskytovat ve větším měřítku své služby výkonnostního marketingu (SEO, SEM...) také společnostem většího rozsahu, nadnárodním korporacím, společnostem s významným obratem v České republice a dalších zemích Evropské unie.

„Samostatná sekce pro korporátní a VIP zákazníky firmy Effectix.com je zcela nová a strategická divize, jež má významnou měrou přispět k dalšímu posílení naší vedoucí pozice na českém trhu výkonnostního online marketingu," řekl David Bauckmann, technický ředitel společnosti Effectix.com, která doposud získala na českém a slovenském trhu více než 3300 zákazníků. Obratem a počtem zákazníků je dnes největší českou společností poskytující tyto služby a jednou z největších v Evropě.

Dana Malkusová se rozhodla pro Effectix.com z důvodu kvalitního pracovního zázemí, know-how vázaného na odborníky, kteří zde stabilně pracují a řada z nich stála i u zrodu jednoho z velkých českých portálů – Centrum.cz. Bývalí zaměstnanci Centrum.cz jsou dnes i majiteli Effectix.com, jedním z nich je Ondřej Tomek, bývalý spolumajitel Centrum.cz.

„Vést oddělení pro významné klienty v Effectixu pro mě znamená velkou výzvu. Naším cílem bude rozvíjet spolupráci s již stávajícími velkými klienty a zároveň navazovat další spolupráce," uvedla Dana Malkusová, nová hlavní manažerka pro VIP zákazníky v Effectix.com s.r.o.

Dana Malkusová působila 12 let v oblasti mediálního plánování na internetu, a to na různých manažerských pozicích. Posledních 7 let pak jako Account Director pro Centrum Holdings.

Je vystudovanou ekonomkou obchodního provozu (SŠ). Mezi její koníčky patří golf a cestování, zejména si oblíbila egyptské památky. Nepohrdne kvalitním bílým vínem. Má tři malé děti.

Fakta a čísla z trhu

Největší konkurent Effectixu má jen 70 klientů. Effectix jich má přes 3300 jen v ČR a obratově se mu nikdo nepřibližuje. Firma poskytuje výkonnostní online marketing velkým firmám i SME (malé a střední podniky).

O společnosti Effectix.com

Effectix.com, s.r.o. zajišťuje pro rozsáhlé portfolio svých klientů služby v oblasti efektivního internetového marketingu. Vytváří kontinuální a celistvý internetový obraz firmy, od výroby webových stránek nebo internetových obchodů, přes SEO optimalizaci až po následnou propagaci a zviditelnění firem v internetové síti. Díky širokému záběru svých zaměstnanců poskytuje komplexní servis v internetové oblasti s jasným zaměřením na maximalizaci okamžitých prodejních výsledků. S nadstandardním klientským servisem pracuje pro malé, střední i velké firmy.

Společnost Effectix.com získala ocenění TOP RATED v soutěži Internet Effectiveness Awards 2011 (kategorie B2B) za online software Effectix Analyzer (http://www.analyzuj.cz). Soutěž hodnotí v daném roce nejefektivnější řešení na českém internetu. Effectix.com a její zaměstnanci mají řadu dalších oborových certifikací, zejména Google AdWords Certified Company, Google Analytics Individual Qualification nebo Google AdWords Professional. Více informací o společnosti naleznete na http://www.effectix.com.

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3