INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Společnost Servodata, předního českého dodavatele komplexních podnikových řešení, vede od 17. září nový generální ředitel Jiří Vytlačil, který bude od 1. října jmenován rovněž předsedou představenstva. V těchto funkcích nahrazuje Petra Mýtinu, který ze Servodat odchází.

V Servodatech působí Jiří Vytlačil od počátku roku 2013, jeho hlavní misí bylo vybudovat novou strategickou oblast profesionálních služeb a řešení včetně obchodu orientovaného na vysokou přidanou hodnotu. Po úspěšném začátku a akvizicích se Servodatům daří v této oblasti organicky každoročně zdvojnásobovat obrat.

Jiří působí v oboru IT více než 15 let a má za sebou celou řadu úspěšných a odborně oceněných projektů. Stejně tak vytvořil celou řadu úspěšných obchodních a realizačních týmů. Dříve pracoval například ve společnostech Cleverlance, Telefónica O2 a několika dalších. Vystudoval Fakultu elektrotechnickou ČVUT v Praze se specializací na systémovou integraci, algoritmizaci a grafiku.

„Velmi si vážím příležitosti vést Servodata v klíčovém období rozvoje této úspěšné české firmy, kdy získáváme stále nové zákazníky a projekty v oblasti podnikových řešení. Mým hlavním cílem je dále posílit pozici Servodat jako poskytovatele profesionálních IT služeb a zároveň maximálně podporovat tradiční business,“ říká Jiří Vytlačil, nový generální ředitel společnosti Servodata. „Přestože jsou nyní Servodata téměř třikrát větší, než když jsem přišel, a každý měsíc posilujeme o další a další specialisty, je tu stále skvělá atmosféra a kultura. Díky tomu jsme dostatečně agilní a kreativní.“

„Děkuji Petru Mýtinovi za dobře odvedenou práci při nastartování transformace Servodat a přeji mu další zajímavé výzvy,“ dodává Ondřej Vičar, místopředseda představenstva Servodat a zástupce investičního fondu Genesis Capital, majoritního akcionáře Servodat. „Jiřímu Vytlačilovi, který během své práce pro Servodata prokázal excelentní obchodní i manažerské schopnosti, přeji v jeho nové roli mnoho úspěchu.“

Servodata Group

Servodata patří dlouhodobě mezi nejvýznamnější poskytovatele služeb, řešení a technologií v České republice a na Slovensku.

Firmám i organizacím státní a veřejné správy vytváříme podniková i technická řešení, nezbytná pro jejich efektivní fungování a růst. Využíváme přitom bohaté zkušenosti se softwarovými a hardwarovými produkty předních světových dodavatelů, které kombinujeme s našimi vlastními řešeními. Naši kompetenci využíváme rovněž při poskytování vysoce odborných školení, zakončených certifikacemi.

Do skupiny Servodata Group patří mimo Servodata a.s. a Servodata Bratislava s.r.o. také společnosti DoxoLogic, s.r.o., DataScript s.r.o. a S-COMP Centre CZ s.r.o.

Skupina drží certifikace Systému řízení jakosti ISO 9001:2000, Systému řízení bezpečnosti informací ISO 27001:2005, Systému řízení jakosti projektů ISO 10006 a Systému managementu IT služeb ISO/IEC 20000-1.

(tz)

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3