INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Pavel BártaJazyková agentura Channel Crossings informuje o novém manažerovi sekce jazyková škola, kterým se stal Pavel Bárta. Pavel Bárta nahrazuje Alenu Pekáčkovou, jež nastupuje na mateřskou dovolenou a v Channel Crossings působila více než dva roky.

Mezi hlavní úkoly Pavla Bárty bude patřit vedení týmů jazykové školy, služby klientům a odborné poradenství týkající se jazykového vzdělávání, metodika výuky a vytváření strategií jazykového vzdělávání. Bude mít na starosti i zavádění inovací a nových metod ve výuce, jako např. využívání technologií, které jsou běžné v zahraničí a Channel Crossings by je chtěl přinést do České republiky.

Pavel Bárta má zkušenosti jako lektor, v oblasti vedení týmů a koordinování projektů. V posledních letech pracoval v EDUA Group, kde zastával funkci manažera jazykové výuky v jazykové škole Tutor napříč republikou. Mimo to má zkušenost s vedením týmu koordinátorů, koordinací jazykových kurzů, podřízených i lektorů a s péčí o klienty.

Jazykovou agenturu Channel Crossings založila v roce 1993 Lenka Doležalová Pavilková, která je dodnes majitelkou. Kromě jazykové školy poskytuje agentura Channel Crossings i služby v oblasti překladů a tlumočení, studia v zahraničí a evropských projektů.

O Channel Crossings

Jazykovou agenturu Channel Crossings založila Lenka Doležalová Pavilková v roce 1993. Agentura v současné době zaměstnává téměř čtyřicet lidí, s dalšími více než 200 lidmi spolupracuje externě. Výuka jazyků zabírá zhruba 70 % veškeré činnosti agentury, její nejdůležitější částí jsou firemní kurzy, jak individuální, tak skupinové. Součástí vzdělávacích aktivit jsou i jazykové pobyty a agentura poskytuje také překladatelské a tlumočnické služby a věnuje se dalším rozvojovým a vzdělávacím projektům. V současné době jsou v provozu dvě pobočky jazykové školy v Praze a Channel Crossings patří mezi nejstabilnější a nejprestižnější jazykově zaměřené instituce u nás.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3