INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

martin balaz kopiePrologis, Inc., globální lídr v oblasti logistických nemovitostí, oznámil povýšení Martina Baláže na pozici viceprezidenta a country managera společnosti pro Českou republiku a Slovensko.

Ve své nové roli bude Baláž zodpovědný za celé české a slovenské portfolio společnosti čítající aktuálně 1,6 milionu metrů čtverečních. Bude dohlížet na veškeré její leasingové a stavební aktivity, stejně tak jako na činnost v oblasti správy nemovitostí a projektového managementu. Povede investiční projekty společnosti a proces pronájmů jejích parků v období, jež je pro Prologis z hlediska směřování v obou zemích zásadní.

Přebírá zodpovědnost rovněž za vedení pražské i bratislavské kanceláře a bude i nadále přímým podřízeným Martina Poláka, managing directora a regionálního ředitele Prologis pro střední a východní Evropu.

Martin Baláž nastoupil do společnosti Prologis v roce 2014 na pozici senior manažera pro leasing a development pro Českou republiku a Slovensko. Ve své předchozí pozici viceprezidenta pro leasing a development pro Českou republiku a Slovensko sehrál zásadní roli v řadě projektů: akvizic, výstaveb i pronájmů.

„Martin na svůj nový post nastupuje s cennými profesními zkušenostmi. Je to přirozený vůdce, jenž jde ostatním skvělým příkladem. Vždy mě nesmírně těší, když mohu sledovat osobní růst svých kolegů a toto povýšení jasně ukazuje, čeho může u Prologis jednotlivec dosáhnout. Rozsáhlé znalosti v oboru, jimiž Martin disponuje, a jeho odhodlání se neustále zdokonalovat pro nás budou velkým přínosem,“ uvedl Martin Polák.

Před nástupem do Proloigs působil Martin Baláž jako associate partner ve společnosti Cushman & Wakefield, v níž zastával funkci vedoucího průmyslových a maloobchodních a skladových prostor na Slovensku a vedoucího průmyslového oddělení pro Českou republiku. Je držitelem titulu MBA v oboru stavebnictví a nemovitostí, který získal na College of Estate Management v Readingu ve Velké Británii.

Prologis je s aktivním působením ve čtyřech zemích regionu a provozním portfoliem o celkové ploše 4 milionů metrů čtverečních předním poskytovatelem distribučních nemovitostí ve střední a východní Evropě (k 31. prosinci 2018).

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3