INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
logo_usbyPraha, 19. září 2011 – Mezi nejekonomičtější druhy vytápění patří beze sportu infravytápění. Pomineme-li jejich design, který se hodí do novostaveb i starších typů domů a bytů, dokáže nám oproti běžnému vytápění kanceláří, bytů a domů uspořit ročně desetitisíce korun.

graf1_NAHLEDPokud zvažujete jaký druh vytápění v dnešní době je nejvýhodnější z hlediska provozních a pořizovacích nákladů, pak je  použití infrapanelů Wellina takřka ideálním řešením. Navíc splňuje náročné požadavky na regulaci, bezhlučný a bezporuchový provoz s nulovými náklady na revize, opravy a údržbu a rovněž dokonale splyne s interiérem.

Sálavé vytápění infrapanely Wellina představuje nejúčinnější principy předávaní tepla do prostoru, dokonale technické řešení a nejširší nabídku designového provedeni na trhu. Infrapanely Wellina jsou vhodné zejména jako hlavni topný systém nejen pro novostavby RD, ale své výhody uplatni i jako doplňkové řešení vytápění.

graf2_NAHLEDPRINCIP SÁLAVÉHO VYTÁPĚNÍ

Sálavé vytápění funguje na stejném principu jako lety prověřena kachlová kamna, obecně uváděná jako nejúčinnější topný system svého druhu. Tento post si získala zejména díky převažující tepelné sálavé složce oproti té konvenční.

Sálavé teplo totiž neohřívá přímo vzduch jako běžné radiátory, ale primárně stěny, strop i podlahu na

teplotu o cca 1 – 2° C vyšší než je teplota vzduchu. Vzduch se poté ohřívá až sekundárně od těchto

povrchů. Výhodou je rovnoměrně prohřátí cele místnosti, dokonala tepelná pohoda i při nižších teplotách vzduchu v místnosti a také permanentní vysoušeni zdiva, zlepšující tepelně-izolační vlastnosti.

IHS-600-zrcadlo_NAHLEDPOŘIZOVACÍ A PROVOZNÍ NÁKLADY – NÁVRATNOST INVESTICE JIŽ ZA 5 LET

Změnou principu topeni z konvenčního na sálavé, dále vhodným umístěním v prostoru, zpřesněním regulace a zlepšením tepelné pohody je dokonale využito veškerého tepelného výkonu infrapanelů. Cena pořízení vytápění infrapanely Wellina je zpravidla nižší, než u plynového vytápění. Odpadá nutnost budování přípojky, odkouřeni, instalace radiátorů či podlahových teplovodních rozvodů a technické místnosti. S infrapanely mate narok na přímotopnou sazbu D45d, kterou mohou využívat i ostatní elektrospotřebiče.

KVALITA JE DŮLEŽITÁ

Infrapanely Wellina si dominantní pozici na trhu získaly svou moderní konstrukcí, použitými materiály a patentovanými výrobními postupy. Speciální karbonové vlákno (1) uložené v akumulačním jádru (2) zajišťuje vysokou účinnost a prakticky nulové hodnoty elektrosmogu podložené certifikáty IGEF. Emailová ocel na povrchu infrapanelů (3) má vysoký podíl sálání. Hladký povrch umožňuje snadnou údržbu – infrapanely Wellina jsou tak vhodné i pro velmi prašná prostředí. Výroba infrapanelů je řízena certifikáty ISO 9001 a 14001 a další certifikace CE, RW TUV, GS, CSA, IGEF zaručuje kvalitu exportovanou do více jak 30 zemí světa.

Pokud Vás zajímají náklady na pořízení a provoz, kontaktujte společnost USby s.r.o., dovozce a prodejce infratopení Wellina a nechte si nezávazně a zdarma zpracovat cenovou nabídku na vytápění Vašich prostor. Více informací naleznete na http://www.usby.cz.

Popisky k fotkám:

Foto IHS600 – „Použití infrapanelu je možné například jako rám obrazu nebo jako podklad plakátu. Vytápí, a přitom nehrozí žádné nebezpečí."

Foto IHS600 zrcadlo – „Infrapenely pro vytápění místností se dají použít dokonce jako zrcadlo."

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3