INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

IMG 7571 finalŠkolení či prezentaci novinek pro obchodní partnery dnes můžete uspořádat vlastně kdekoli. Ve volné přírodě na louce, v lese, v sadu, ale také v muzeu, v zasedačce firmy nebo, což je velmi obvyklé, v hotelu vzdáleném od pracoviště vašeho i pracoviště účastníků. Má to jednu výhodu. Lidé nebudou odbíhat na jednání mimo budovu, na krátké schůzky, které se zrovna hodí v daném čase, nepotáhne je to zaskočit tam či onam, zkrátka odpadnou lákadla, která rozptylují pozornost od toho hlavního: něco se dovědět, něčemu se přiučit.

„Máme hodně zkušeností z toho, jak účastníci hodnotí firemní akce uskutečněné u nás,“ nastínil ředitel hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou Karel Rada. „Za ta léta, co jeho provoz vedu, jsem si ověřil, že ke koncentraci pozornosti je lokalita velmi důležitá. Také je rozdíl v tom, jde-li o místo, kam musíte přijet, ubytovat se a zůstat třeba přes noc, v porovnání s takovým, kam ráno zamíříte a odpoledne se vracíte domů. K povinnostem se stavíte podvědomě trochu rozdílně. V místě vzdálenějším prostě jinak vnímáte čas, je to do určité míry více zavazující pobyt,“ ozřejmil Karel Rada.

Podstatné jsou také emoce vedoucí třeba k letitému vzpomínání na to, co všechno „parta“ zažila. I s tímto prvkem tým Horizontu pracuje. „Nabídku samozřejmě ve vší serióznosti ladíme podle požadavků klientů, kteří si pronájem prostor objednávají,“ doplnil Pavel Bednář, ředitel obchodu a marketingu v Horizontu. „Zároveň se však snažíme číst jejich myšlenky a odhadnout, co by jim právě vyhovovalo, a podle toho na­vrhnout odpovídající doplňkový program, ať už je to cesta k zážitku, či určitému okamžiku, který utkví v paměti. Za léta praxe bych stěží vyjmenoval, co neumíme, protože dokážeme připravit vlastně cokoli, od krásného výletu po okolí až po sportovní disciplíny na různá témata, ochutnávku delikates či krkonošské kuchyně nebo vaření gulášů, minikurz pečení vánočky a cukroví, módní přehlídku nebo večer plný vtipů v podání známých osobností.“
Stejně jako horský hotel Horizont, který vlastní společnost Regata Čechy, a.s., proslul svojí pohostinností i další hotel společnosti. Je to hotel Port, který najdete na břehu Máchova jezera. Jeden objekt na horách, druhý u vody. Ale konferenční zázemí (sály, salónky, apartmá) najdete v obou. Obě čtyřhvězdy dokážou nabídnout konferenční techniku, která je zapotřebí k představení toho či onoho produktu, služby, informace. Ať pro mnohopočetné skupiny zájemců, nebo komorní setkání šéfů. Klidné, útulné prostředí, bez rušivých vlivů. Jídelní lístek dle přání zadavatele. Může to být stravování výhradně veganské nebo třeba bezlepkové, pro gurmány naopak dobroty z masa od klasického řízku až po speciality na grilu, pro milovníky sladkého letní zmrzliny zdobené jedlými květy, koláče nebo snídaňové kaše z ingrediencí, na které si jen vzpomenete.
„Náš hotel letos slaví 20 let pod vlajkou Regaty Čechy. Za tu dobu jsme se mnohému naučili, zejména naslouchat našim zákazníkům,“ sdělila ředitelka Portu Zuzana Burešová. „Klientské potřeby se mění, a to je potřeba brát v úvahu.“ Ačkoli je prostředí hotelu Port především určeno rodinám s dětmi, což dokládá i každoročně vyprodaná letní sezóna, jsou naopak podzim a zima až do pozdního jara zasvěceny firemním akcím. „Bývá u nás skutečně velmi obsazeno, letos se některá setkání z jarních měsíců přesunula právě na podzimní čas. Už nyní se na firemní sezónu důkladně připravujeme, abychom pro naše hosty vše připravili. Naším přáním je, aby návštěva neplnila jen ten ryze pracovní účel, ale aby se lidem u nás skutečně líbilo. Pak se vrátí, a ne­jen jako zájemci o firemní rezervaci, ale i tu soukromou. Je to pak pro nás nejlepší reference,“ dodala Zuzana Burešová.
Podzimní projížďka na lodi s pozorováním přírody barvící se do zlatova kolem Máchova jezera nebo čerstvý výšlap v horách, když začne padat první sníh, to patří už ke koloritu obou hotelů jako samozřejmost. Návrat zpět, třeba zase v jinou roční dobu, také. Proč? Protože se tu hosté cítí spokojeně. Dostávají benefit absolutní péče, profesionalitu a osobní přístup. A to se cení ze všeho nejvíce.

Eva Brixi

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3