INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Pavel_HodekPavel Hodek svou profesní kariéru zahájil ve společnosti Papirius, kde se postupně vypracoval z pozice obchodního zástupce až na pozici regionálního ředitele obchodu pro Severní Moravu. Po těchto prvních obchodních zkušenostech bylo logické, že Pavel Hodek hledal další výzvu. Po 4 letech strávených v Papiriusu přijímá nabídku a přechází do TNT Post, která v té době vstupuje na český trh jako první alternativní poštovní distributor. Pavel nastoupil do obchodního oddělení a na starost dostal obchodní oddělení pro klíčové zákazníky.

V nadnárodní společnosti vlastněné holandskými majiteli si významně rozšířil své komunikační a vyjednávací dovednosti, protože systém pravidelného reportingu a vnitrofiremní diplomacie zde byly na denním pořádku. Během několika měsíců se vypracoval na pozici Business Directora CEE a do své pravomoci dostává český a slovenský trh. Obchodním, organizačním i strategickým leadrem firmy zůstává následující 3 roky.

Pavel je mladý manažer, který dělí svůj čas mezi práci, rodinu a koníčky. Aktivně se věnuje hokeji jako rozhodčí extraligy ledního hokeje, baví ho fotbal, badminton, rád cestuje, a pokud odpočívá, tak s knihou.

Hlavním cílem pro Pavla na nové pozici bude ve spolupráci s vedením firmy vybudovat z České mailingové společnosti jedničku na trhu v oblasti direct mailingových služeb.

CEO České mailingové společnosti pan David Frost nám k budoucí spolupráci sdělil: „ČMS je v současné době na trhu dobře zavedena. Letošní rok byl pro nás úspěšný, opět jsme vyrobili více poštovních zásilek a klientské portfolio rozšířili. Nicméně v trendu růstu chceme aktivně pokračovat a nástup Pavla potvrzuje naše ambice. Čeká nás ještě hodně práce, ale pevně věřím, že i díky tomuto kroku budeme opět o něco dále před naší konkurencí. Pro rok 2012 máme velice ambiciozní plány a těšíme se na něj."

Česká mailingová společnost je známá zejména v oblasti výroby a distribuce všech typů poštovních zásilek. V posledních letech se stala dynamicky se rozvíjejícím partnerem v oblasti direct marketingu a poskytuje v této oblasti kompletní servis. ČMS je významným hráčem na českém trhu, zejména v oblasti reklamního direct mailingu, billingu, zásilkového obchodu a organizace zákaznických klubů.

ČMS byla založena v roce 2000 Davidem Frostem a Zbyňkem Rehartem, kteří se rozhodli vybudovat vlastní zdravou a stabilní firmu, která bude orientovaná na zákazníka a na dosažení maximální efektivity každého projektu. Od data založení vykazuje ČMS stabilní a rychlý růst. Rychlý rozvoj firmy souvisel také s potřebou nových výrobních a kancelářských prostor, proto na podzim roku 2004 ČMS zakoupila vlastní objekt v Rudné u Prahy (1250 m2). V roce 2007 ČMS zahájila provoz logistického centra ve zcela nové, moderní hale o celkové rozloze 4 750 m2 v Hostivicích. Česká mailingová společnost má dnes 60 stálých zaměstnanců a dvě provozovny.

Výrobní kapacity umožňují zpracovat i ty největší a nejnáročnější zakázky, což demonstrují tato čísla:

kapacita personifikace 1,5 milionu dokumentů denně

kapacita obálkování až 0,5 milionu ks/den

kapacita foliování 300 000 A4/den

ruční balení 10 000 balíkových zásilek/den

Nejvýznamnější klienti ČMS: T-Mobile, a.s., Kosmetika Fleur de Santé, s.r.o., Euromedia Group, k.s., Karlovarské minerální vody, a.s., OBI Česká republika, s.r.o., International Masters Publisher, s.r.o., Johnson&Johnson, s.r.o., Mediaservis, s.r.o.a další.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3