INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Turecko_Egejska_riviera_Bodrum_foto_zdroj_NeckermannCKJak je to v posledních letech zvykem, prodej letních zájezdů na rok 2012 se rozjíždí již se sklonkem roku a klienti stále častěji využívají výhodné nabídky First moment. Neckermann Cestovní kancelář vydala před několika dny již pátý katalog letních leteckých zájezdů pro čeký trh. Najdete v něm téměř 300 hotelů a celková kapacita v letadlech byla navýšená o 30%. Katalog nabízí nové destinace v Turecku, Řecku, Bulharsku či Egyptě, nebo novou kolekci zaměřenou na fenomén vodní zábavy pro všechny generace zvaný Aquamania. V neposlední řadě se o 16 nových hotelů rozrostl také počet hotelů s oblíbenými kluby Happy Events. Nejen proto, že kombinací slev lze v nabídce First moment ušetřit až 30% ceny zájezdu, se do konce dubna prodá více než 40% všech letních zájezdů. Neckermann Cestovní kancelář v letošním roce rovněž navázala exkluzivní spolupráci s recenzním portálem Holidaycheck a u všech svých hotelů v současné době uvádí nezávislé hodnocení klientů z celého světa.

„Po zkušenostech z loňského roku očekáváme nárůst zájmu o Řecko v čele s oblastí Chalkidiki, příjemné a stále se rozvíjející Turecko s řadou moderních hotelů, Egypt pak potvrdí svou tradiční popularitu. Češi jsou každým rokem náročnější klienti a požadují kvalitnější hotely poskytující nadstandardní služby, jako jsou kluby pro dospělé i děti, welness, kvalitní gastronomii a bohaté možnosti dalších aktivit," řekla Tatiana Poláková, specialistka na letní dovolenou, Neckermann Cestovní kancelář.

Vodní mánie

Zbrusu nová kolekce Neckermann CK nazvaná Aquamania zahrnuje hotely s nabídkou aquaparků a vodní zábavy, která se stala novým fenoménem. Tobogány, skluzavky a vodní atrakce všeho druhu jsou v poslední době oblíbené u všech věkových skupin. Hotely proto v rostoucí míře nabízejí různé vodní atrakce, jako jsou tobogány, skluzavkové věže, cibulovéklouzačky, divoké řeky a bazény s umělými vlnami.

Happy Events klub pro celou rodinu

Rostoucí nároky Čechů dobře uspokojují nadstandardní zájmové aktivity v ceně zájezdu. Neckermann Cestovní kancelář přináší na český trh prostřednictvím nabídky klubů Happy Events tradiční a v Evropě již léta zavedený způsob společenské zábavy pro celou rodinu v průběhu dovolené. Děti mají možnost poznat nové kamarády a pod vedením profesionálních animátorů se věnovat pestrému programu s nejen cirkusovou tématikou v dětském klubu KlauNeck. Mohou si tak natrénovat třeba chůzi po laně, žonglování nebo divadelní show. Nebudou chybět večeře bez rodičů, zmrzlinové soutěže nebo noční hry. Dospělí si zatím mohou užívat plážové nebo netradiční vodní sporty, aerobic, tanec, věnovat se poznávání místního jazyka a tradic nebo společenským hrám.

Nové destinace:

Turecko, Egejská riviera / Bodrum

Bodrum, letovisko s bohatou historií a centrum celé Egejské riviéry leží v blízkosti řeckého ostrova Kos. Živý resort je známý také jako „turecké St. Tropez" a je vyhledávaným místem dovolené mnoha světových celebrit. Slunné pobřeží nejnavštěvovanějšího tureckého prázdninového resortu je lemováno písečnou pláží s pozvolným vstupem do blankytného moře. Bodrum je rovněž velkým přístavem, tudíž zde budete mít možnost obdivovat desítky malých i velkých luxusních jachet. Při večerní procházce rušnou promenádou, která lemuje pláž po celé její délce, můžete navštívit širokou nabídku místních restaurací, barů, kaváren a diskoték, kde lze tančit až do rána. Věhlasný je podnik Halikarnas Disco, který se již po léta honosí titulem nejdivočejší diskotéky v celém Středomoří. Letovisko je ideálním výchozím bodem pro řadu dobrodružných lodních výletů po okolí.

Bulharsko, Zlaté písky

Komfortní letovisko Zlaté písky, nazývané také často perlou Černého moře, leží cca 18 km severně od města Varna a odjakživa patřilo k turisticky nejoblíbenějším místům v celém Bulharsku. Zdejší věhlasná více než 4 km dlouhá pláž s jemným, zlatým pískem je považována za jednu z nejhezčích v Evropě. Písečné dno je velice pozvolné, plné malých mušliček a místní moře je zde průzračně čisté a od jara do podzimu příjemně teplé. Nabídka vodních sportů v letovisku je pestrá, mezi oblíbené činnosti patří především potápění. Zajímavostí je rozlehlá národní přírodní rezervace Zlaté písky, která je domovem pro řadu rostlin i zvířat. Na své si zde přijdou především milovníci lehké pěší turistiky. Dětské návštěvníky jistě potěší vláček jezdící podél celého pobřeží nebo nově postavený aquapark s mnoha tobogány, skluzavkami a divokými řekami. Večer si nenechte ujít procházku po krásné pobřežní promenádě, lemované kavárnami, bary a restauracemi, které nabízejí bulharské speciality.

Řecko, Korfu

Korfu je jeden z nejkrásnějších ostrovů Řecka a Středomoří vůbec, podle bajek se na něm cestou na rodnou Ithaku zastavil i slavný Odysseus. Leží v Jónském moři nedaleko řeckého pobřeží. Díky příznivému klimatu se zde daří rozmanité flóře a ostrov tak získal označení jako "věčně zelený ostrov" nebo „smaragd Středomoří". V mykénském období byl nejznámější jónský ostrov považován za hraniční kámen, lákavě a tajemně ležel na konci tehdy známého světa. Korfu nabízí dokonalou harmonii přírodních krás s bohatou historií. Milovníci koupání ocení nádherné, čisté moře, hrající smaragdovými až azurovými barvami, s klidnými zátokami a písečnými i oblázkovými plážemi. Ty lemují svahy porostlé svěží zelení a bělající se vápencovými útesy. Zájemci o historii si pak jistě vyberou z velkého množství památek, které po sobě zanechaly národy a kultury, které ostrov v různých etapách dějin obývaly. Mírné a vyrovnané klima ostrova dělá z pěší turistiky učiněné potěšení. Romantické procházky místními olivovými a cypřišovými háji zanechají v návštěvnících atmosférické vzpomínky.

Egypt, Marsa Alam

Moderní a poměrně nové letovisko leží ve východní části Egypta na západním břehu Rudého moře. Marsa Alam je vůbec nejjižněji položeným dovolenkovým střediskem v Egyptě. Až do začátku zimy tu panuje příjemně teplé počasí. Resort je rájem potápěčů. Zdejší jedinečné korálové útesy oplývají bohatým podmořským životem a potápění i šnorchlování ve zdejších azurově modrých vodách je skutečně unikátním zážitkem. K nejvyhledávanějším místům patří podmořský útes Samadai, nazývaný Domov delfínů, které zde můžete často spatřit. Pláže jsou písečné, ale pouze některé z nich mají pozvolný vstup do moře. Většina hotelů v Marsa Alam disponuje plážovými moly, která vedou nad pobřežními korály a na jejichž konci najdete schody vedoucí do moře. Voda zde bývá hluboká až deset metrů, a proto jsou tyto vstupy vhodné jen pro plavce. Pro rodinnou dovolenou jsou ideální hotely disponující vlastní pláží s pozvolně klesajícím mořským dnem a vestavěnými vlnolamy, které zajišťují bezpečné koupání i pro ty nejmenší návštěvníky.

Neckermann Cestovní kancelář v rámci koncernu Thomas Cook

Thomas Cook Group plc je druhým největším turistickým koncernem v Evropě. V roce 2010 zajistila celosvětově skupina Thomas Cook dovolenou pro více než 22 miliónů klientů. Thomas Cook působí pod obchodní značkou Neckermann v Německu, Rakousku, Belgii, Holandsku, Francii, Polsku a Maďarsku.

Neckermann Cestovní kancelář v České republice

Neckermann Cestovní kancelář, která patří do skupiny Thomas Cook, působí na českém trhu od roku 2007 a krátké době se zde zařadila mezi důležité zprostředkovatele služeb cestovního ruchu.

Více na www.ckneckermann.cz

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3