INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
I v letošní nové produktové linii společnosti Panasonic dominuje 3D technologie. Přívlastek 3D nese 16 ze 17 nových modelů plazmových televizorů, pět ze čtrnácti LED / LCD televizorů a stejně tak pět ze šesti Blu-ray přehrávačů. Jako novinku Panasonic uvádí na trh dva větší – 47 a 55 palcové LED panely. Všechny novinky byly představeny na právě probíhajícím světovém veletrhu elektroniky CES 2012 v Las Vegas.

Panasonic zaznamenal během uplynulého období výrazný posun jak v oblasti 3D profesionálních řešení, tak i spotřební elektroniky pro běžné uživatele. Důkazem je i první plně 3D integrovaná profesionální videokamera AG-3DA1, která nahrává trojrozměrný záznam přímo na SD kartu a byla použita i na palubě raketoplánu NASA během jeho poslední mise v červenci 2011. Touto kamerou se běžně nahrávají sportovní přenosy a jiné trojrozměrné TV programy. S mimořádně pozitivním ohlasem se setkalo i uvedení prvního Full HD 3D projektoru pro domácí kino PT-AE7000U a také 3D HD videokonferenčního systému. V uplynulém roce vzniklo v centru pro mastering a authoring Blu-ray disků s nejnovějšími 3D filmy - Panasonic Hollywood Laboratory - také Centrum pro 3D inovace, které má za úkol vývoj nových technologií a aplikací pro 3D produkci. V portfoliu spotřební elektroniky přibyly nové kamery a digitální fotoaparáty LUMIX, s nimiž si může 3D záznam udělat a následně ho přehrát na 3D televizoru VIERA i běžný uživatel.

Nejen sportovní, ale zároveň i "3D událostí roku" budou Letní olympijské hry

v Londýně, které budou moci diváci poprvé v historii sledovat ve vysokém rozlišení (HD) a ve 3D. Přenos 3D záznamů zajistí společnost Panasonic jako oficiální partner olympijských her, přičemž 3D vysílání s 24 hodinovým posunem bude pokrývat zahajovací i závěrečný ceremoniál a více než 200 hodin záznamů z různých sportů, včetně gymnastiky, potápění a plavání. Všechny záznamy budou natáčeny profesionálními 3D kamerami Panasonic.

O společnosti Panasonic

Panasonic Corporation je světovým leaderem ve vývoji a výrobě elektronických produktů pro širokou škálu spotřebitelských, obchodních a průmyslových aplikací. Společnost sídlící v japonské Ósace vykázala za finanční rok končící 31. březnem 2011 čisté konsolidované tržby ve výši 8 690 miliard japonských jenů (zhruba 79 miliard euro). Akcie společnosti jsou obchodovány na burzách v Tokiu, Ósace, Nagoji a New Yorku (NYSE: PC). Více informací o společnosti a značce Panasonic najdete na internetových stránkách http://panasonic.net.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3