INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Češi si již zvykli trávit volný čas ve sportovně relaxačních komplexech a víkendové návštěvy aquaparků jsou na běžném programu mnoha českých rodin. Nyní tento trend hraje roli i při volbě letní dovolené. „Kvalita zázemí pro vodní zábavu a relaxaci u mnoha Čechů stále více rozhoduje o volbě hotelu pro letní dovolenou," řekla Tatiana Poláková, specialistka na letní dovolenou v Neckermann Cestovní kanceláři. „Právě proto jsme připravili přehlednou kolekci hotelů s tou nejlepší nabídkou vodních atrakcí pro děti i dospělé. Chtěli jsme tak usnadnit výběr těm, kteří preferují na dovolené právě tento typ aktivního odpočinku," dodala Tatiana Poláková.

Zbrusu nová nabídka Neckermann CK nazvaná Aquamania zahrnuje hotely s výběrem akvaparků a vodní zábavy, která se stala u Čechů novým fenoménem. Tobogány, skluzavky a vodní atrakce všeho druhu jsou v poslední době oblíbené u všech věkových skupin. Téměř všechny hotely v důležitých dovolenkových destinacích proto také v rostoucí míře nabízejí nejrůznější vodní zábavu - tobogány, skluzavkové věže, cibulové klouzačky, divoké řeky nebo třeba bazény s umělými vlnami.

„Je to pochopitelné. Voda a zábava patří neodmyslitelně k sobě a léto k takovémuto povyražení prostě láká," řekla Tatiana Poláková z Neckermann CK. „Je jasně vidět, že lidé již nevybírají dovolenou podle ceny, ale čím dál víc vyhledávají přidanou hodnotu podle svého gusta. A vodní zábava s odpočinkem jsou právě tou nejžádanější devizou," upozornila Tatiana Poláková.

Neckermann Cestovní kancelář v rámci koncernu Thomas Cook

Thomas Cook Group plc je druhým největším turistickým koncernem v Evropě. V roce 2010 zajistila celosvětově skupina Thomas Cook dovolenou pro více než 22 miliónů klientů. Thomas Cook působí pod obchodní značkou Neckermann v Německu, Rakousku, Belgii, Holandsku, Francii, Polsku a Maďarsku.

Neckermann Cestovní kancelář v České republice

Neckermann Cestovní kancelář, která patří do skupiny Thomas Cook, působí na českém trhu od roku 2007 a krátké době se zde zařadila mezi důležité zprostředkovatele služeb cestovního ruchu.

Více na www.ckneckermann.cz

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3