INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Foto_Wolfram_SchleuterJste připraveni splnit si své sny o létání? iPILOT, první řetězec dostupných center leteckých simulátorů, dává Čechům možnost zažít vzrušení z toho, že vezmou do svých rukou řízení dopravního letadla Airbus A320 a přistanou na některém z 24 000 světových letišť, aniž by museli opustit Prahu.

Modelka Simona Krainová 2. února s potěšením otevřela nové centrum, které se nachází naproti Café Savoy na Malé Straně s tím, že to pro ni byl úžasný zážitek.

„Nemůžu uvěřit tomu, jak moc to bylo skutečné," řekla Simona Krainová poté, co jako jedna z prvních v Praze vyzkoušela simulátor letounu Airbus A320. „Nikdy jsem nepřemýšlela nad tím, že bych chtěla pilotovat letadlo, ale díky iPilotu teď vím, jaký je to pocit veliké letadlo řídit."

iPILOT (www.flyiPILOT.cz) nabízí zážitek s plně kvalifikovaným instruktorem ve stejném simulátoru, který používají letecké společnosti při školení svých pilotů. Je populární již ve Velké Británii a v 5 městech v Německu; iPILOT v Praze nabízí každému možnost převzít řízení v kokpitu a vzlétnout, letět a přistát s Airbusem A320. Vyberte si letiště, kde chcete přistát – možná Hong Kong Kai Tak, Svatý Martin, nebo vaši vlastní vysněnou destinaci.

Jakákoli očekávání zážitků podobných těm z videoher vyletí z okna, jakmile vkročíte dovnitř zcela uzavřeného reálného kokpitu doplněného obrazovým záznamem, který vytváří velkolepý letecký pohled na skutečné letové dráhy.

iPILOT je otevřen denně od 10:00 do 19:00, dostupnost můžete zkontrolovat on-line a rezervovat se emailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. K dispozici jsou také dárkové poukazy, protože je to ideální dárek pro každého, od lidí bez předchozí praxe s létáním až po kvalifikované piloty lehkých letadel, kteří si chtějí vyzkoušet velké proudové letadlo. Ceny začínají na 999 Kč za 15 minut; 1 899 Kč za 30 minut nebo 3 499 Kč za 60 minut.

„Cestovní nadšenci, fanatici do letadel, závisláci na adrenalinu a opravdu každý, kdo hledá něco jiného, musí zkusit iPILOT," řekl Wolfram Schleuter, zakladatel a výkonný ředitel společnosti iPILOT. „Jsme rádi, že máme náš profesionální letecký simulátor k dispozici přímo v centru města Prahy – žádné dovednosti ani předchozí zkušenosti nejsou nutné."

Fotografie z našeho vlastního testu

01_IMG_8313_I 02_IMG_8321_I

 

o iPILOTu

iPILOT byl založen v roce 2009 německým podnikatelem a soukromým pilotem Wolframem Schleuterem, když spojil svůj koníček a obchodní zkušenosti, čímž vznikl iPILOT. Na pozadí toho, že založil několik podniků v oblasti cestovního ruchu a pořádání akcí ve Spojeném království a Německu, chtěl Wolfram vyzkoušet něco, co spojí jeho koníček a obchodní zkušenosti a tím vznikl iPILOT.

Letecké simulátory iPILOT umožňují každému od věku šesti let zažít si létání s velkým dopravním letadlem za doprovodu kvalifikovaného druhého pilota. Většinou je vybavení leteckých simulátorů umístěno u leteckých společností, jsou určené pro použití pilotů a pilotů ve výcviku a stojí desítky tisíc korun za hodinu používání. Umístění našich letových simulátorů v nákupních centrech a na letištích znamená, že iPILOT nabízí zážitek z reálného leteckého simulátoru mnohem více lidem.

Náš zážitek s leteckým simulátorem osloví široké spektrum lidí, od leteckých nadšenců po ty, kteří chtějí zkusit něco nového. Mnozí z našich hostů si iPILOT poprvé vyzkouší s dárkovým certifikátem, který pro ně někdo koupil, neboť je to ideální dárek pro každou příležitost. Jsme také oblíbeni u pilotů ve výcviku, kteří můžou trénovat na své testy u leteckých simulátorů.

Letecké simulátory iPILOT jsou umístěny v obchodních centrech a terminálech pro cestující na letištích v hlavních mezinárodních městech. První místo, kde byl iPILOT otevřen, bylo nákupní centrum Bluewater v Kentu v červnu 2009. Po Bluewateru rychle následovala pobočka v Londýnském nákupním centru Westfield v listopadu 2009. Evropská expanze se v plném proudu rozběhla v listopadu 2010 otevřením leteckého simulátoru iPILOT v terminálu 2 letiště v Mnichově a pokračovala v roce 2011 otevřením poboček v Drážďanech, Düsseldorfu, Berlíně a Hamburku. Další otevření se plánuje v Praze, Dauhá a Dubaji na začátku roku 2012. Navštivte www.flyiPILOT.cz.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3