INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Koloběžka Yedoo Mezeq českého výrobce uspěla v náročné výpravě ze švýcarského Oltenu do Istanbulu. Její kvality prověřil zkušený světoběžník Stef Dietschi, který trasu dlouhou 2 550 km, vedoucí přes alpské hřebeny a 8 států, urazil za pouhých 41 dní. „Na koloběžce jsem jel poprvé a určitě ne naposledy", chválí si nový styl cestování Stef Dietschi.

2 kola, 2550 km, 8 států a 41 dní

Stef, který již několikrát projel Evropu, Spojené státy americké a část Asie na kole, se před několika dny vrátil ze své první koloběžkové výpravy. Na cestu vyrazil 9. října ze svého rodného města Olten, ležícího přímo v srdci Švýcarska. Jeho trasa vedla přes Alpy, Itálii, Chorvatsko, Černou Horu, Makedonii, Albánii a Řecko až do plánovaného cíle – tureckého Istanbulu.

„Koloběžku Yedoo Mezeq jsem si koupil dva měsíce před odjezdem u německého distributora, protože u nás ve Švýcarsku se zatím neprodávají. Četl jsem o něm dobré recenze na různých webových stránkách," upřesnil 43letý cestovatel, který jinak pracuje jako barman.

Stef byl s koloběžkou Yedoo Mezeq maximálně spokojený a nic podstatného by na ní neměnil, snad jen rukojeti řídítek by prohodil za pohodlnější. „Všude, kudy jsem projížděl, byli lidé na moji kolobku zvědaví a projevovali o ni veliký zájem. Jen během cesty po Švýcarsku a Itálii bych jich prodal nejméně 20 kusů. A protože Mezqa chtějí i mnozí moji kamarádi, uvažuji o tom, že se stanu distributorem koloběžek Yedoo ve Švýcarsku, " svěřil se Stef Dietschi se svými plány.

Yedoo slaví úspěch doma i ve světě

Koloběžky, odrážedla a dětská kola Yedoo si své příznivce získávají vysokou kvalitou, originálním designem a příznivou cenou. Přicházející kladné ohlasy těší především Dana Piláta, šéfa značky Yedoo: „Na našich koloběžkách jezdí příznivci tohoto sportu a zábavy již ve více než 20 zemí světa. Spokojenost lidí jako je Stef Dietschi je velkou odměnou za léta práce, kterou jsme do vývoje a inovací vložili, " řekl Dan Pilát.

Počet zemí, kam se produkty značky Yedoo vyvážejí i celkový objem výroby stále roste. Meziroční nárůst exportu firmy za období 2009 – 2010 dosáhl úctyhodných 68 procent. Yedoo se po úspěchu na evropských trzích chystá vstoupit i na trhy v Asii. „V lednu 2012 představíme naše výrobky na mezinárodním veletrhu hraček v Hongkongu a na základě dosavadního zájmu, očekáváme nárůst prodeje i v této oblasti," doplnil Dan Pilát.

Všichni příznivci koloběhu a ekologického způsobu cestování se v příští sezóně mají určitě na co těšit. Na trh bude uveden zcela nový model lehké sportovní silniční koloběžky Yedoo Wolfer . Poprvé na silnice vyjede také koloběžka Yedoo E-Scooter s přídavným elektrickým motorem.

O Yedoo¬¬¬

Yedoo - česká značka koloběžek, odrážedel a dětských kol je na trhu od roku 2008. Kvalitní, bezpečné a zároveň cenově dostupné produkty Yedoo se dnes prodávají ve více než 20 zemích světa. Název Yedoo vznikl úpravou radostného českého výkřiku "Jedůů" tak, aby byl použitelný pro celosvětový trh. Radostné zvolání "Jedůů" se samo dere z úst každému, kdo se odrazí k dalšímu dobrodružství.

Produkty Yedoo vyrábí česká firma s dlouholetou tradicí Intrea-Piko s. r. o., která na českém trhu působí téměř 20 let. Ve svých začátcích se nejprve zabývala pouze prodejem a distribucí sportovních potřeb pro volný čas, později k obchodní činnosti přibyla i vlastní produkce originální řady koloběžek, odrážedel a dětských kol Yedoo. Společnost provozuje také portál yedoo.cz, jehož cílem je propagovat koloběžky nejen jako potřebu pro zábavu a sport, ale také coby ekologický a zdraví prospěšný dopravní prostředek.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3