INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
logo_shopPrvní registrovaný zdravotnický prostředek z konopí v ČR – vysoce účinná mast, jako jediná s výtažkem z celých rostlin konopí, je vhodná při kožních potížích a bolestech. KonopnyShop.cz přináší na český trh revoluční novinku univerzální KONOPNOU MAST CARUN, která jako jediná na trhu obsahuje výtažek z celých rostlin konopí (cannabis sativa) a má neocenitelné zdravotní účinky, které pomáhají při potížích mnoha nepříjemných nemocí kůže a při mírnění bolesti.

konopna_mastKonopí bylo tisíce let účinným prostředkem využívaným na onemocnění kůže a proti bolesti, a to až do nástupu chemických léků ve 20. století. Cannabinoidy jsou látky, které se v přírodě vyskytují zejména v rostlinách konopí. Díky těmto účinným látkám jsou hojivé a zklidňující účinky až mnohonásobně intenzivnější, než u běžně dostupných kosmetických přípravků. Obsah výtažku z konopí je hlavním prvkem Konopné masti Carun, jež je navíc obohacena o přírodní silice máty, citrónu a levandule.

Výtažky z celé rostliny

„Naším cílem bylo vyplnit mezeru na trhu a pacientům nabídnout zdravotní prostředek, který oproti běžně dostupné kosmetice z konopí není vyráběné pouze ze semen konopí setého, ale z celé zelené rostliny. Obsahuje tedy mnohem více zdraví prospěšných látek," vysvětlil Jiří Stabla, obchodní ředitel společnosti KonopnyShop.cz.

ks_foto_stanek_015

V čem konopná mast pomáhá?

Originální výrobní postup a receptura jsou hlavním důvodem, proč KONOPNÁ MAST CARUN působí na širokou oblast kožních potíží, jako jsou: trudovitost (akné), opar (herpes), opruzeniny (intertrigo), mazotok (seborea), mykózy, lupénka (psoriáza), infekční koutky nebo suchá, podrážděná a popraskaná pokožka. KONOPNÁ MAST CARUN dosahuje vynikajících výsledků při hojení atopických ekzémů. Je také velmi účinná při kožních poškozeních a poraněních, což jsou například: bércové vředy, řezná poranění, odřeniny, popáleniny nebo bodnutí hmyzem. Výrazně pomáhá při regeneraci pokožky, zvláčňuje ji a zklidňuje, přičemž účinné látky rychle a hluboko pronikají kůží. Využití najde i při mírnění bolestí zánětů a poranění kloubů, svalů, šlach a při hojení nejrůznějších úrazů. Unikátní vlastnosti spolu s antiseptickými účinky předurčují mast k širokému kosmetickému použití, ale i jako doplněk lékárniček pro ošetření některých druhů poranění.

Český výrobek

KONOPNÁ MAST CARUN je vyrobena výhradně z českých surovin a obsahuje výtažek z BIO konopí českého ekologického zemědělství. Jedná se o legálně pěstované odrůdy, jež se vyznačují velmi nízkým obsahem tetrahydrocannabinolu (THC), avšak vysokým obsahem ostatních účinných cannabinoidů, zejména cannabidiolu (CBD). Díky tomu je CARUN MAST bezpečný zdravotnický prostředek. Nemá žádnou známou kontraindikaci, je vhodný také pro těhotné ženy a děti. Nebyla u něj zaznamenaná žádná alergická reakce. KONOPNÁ MAST CARUN je první registrovaný zdravotnický prostředek třídy I, vyráběný v ČR a splňující certifikační podmínky ISO 13485.

Prodává se v balení 105 ml za 330 Kč. KONOPNOU MAST CARUN lze zakoupit bez předpisu v lékárně, nebo na webu http://www.konopnyshop.cz.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3