INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Interspar_logo2Přemýšlíte, kam se vypravit na nákup? Vyzkoušejte některou z prodejen společnosti SPAR ČOS. Ta letos slaví patnáctileté výročí od otevření prvního hypermarketu INTERSPAR v ČR a stejně jako v minulých letech připravila pro své zákazníky nejen širokou nabídku kvalitních a čerstvých výrobků, ale také mnoho akcí, které zpříjemní nakupování. 28. března odstartoval nový exkluzivní věrnostní program s luxusními výrobky značky Rosenthal. Za své nákupy v hypermarketech INTERSPAR a supermarketech SPAR tak máte možnost zakoupit výrobky z jedinečné sady bílého porcelánu značky Rosenthal se slevou až 85 procent.

Rosenthal Home Designs – značka kvality a luxusu

„Věrnostní programy mají u našich zákazníků pozitivní ohlas. Vždy se jim snažíme nakupování v našich obchodech maximálně zpříjemnit a zároveň nabídnout bonus za to, že u nás pravidelně nakupují," řekl Martin Ditmar, generální ředitel společnosti SPAR ČOS. „Protože v nabídce zboží klademe důraz především na kvalitu, rozhodli jsme se v aktuálním věrnostním programu pro exkluzivní porcelánové výrobky značky Rosenthal určené pro domácí využití. Produkty, které zákazníkům v rámci věrnostních programů nabízíme, nejsou v našem sortimentu běžně v prodeji. Zákazník tak má jistotu, že mu za jeho věrnost nabízíme něco výjimečného, " dodal Martin Ditmar.

Rosenthal je jednou z předních světových značek luxusního kuchyňského a stolního nádobí. Výrobky Rosenthal lze najít ve většině prestižních obchodních domů po celém světě. Jídelní nádobí z bílého porcelánu je charakteristické vysoce kvalitními materiály a moderním designem, díky kterému je možno tyto výrobky používat každý den.

Jak můžete získat jedinečnou sadu nádobí Rosenthal?

Za nákup v jakémkoli hypermarketu INTERSPAR nebo supermarketu SPAR (Třebíč, Česká Lípa Bardějovská a Děčínská, Kroměříž a Praha – Jahodnice) získáte za každých 100 Kč nákupu 1 bod/samolepku s jedličkou. Jedličku nalepíte do speciální věrnostní karty, kterou získáte na vyžádání u pokladny. Pokud nasbíráte všech 10 bodů na kartě, můžete si zakoupit vybrané produkty Rosenthal z věrnostního programu za zvýhodněné ceny. Po dobu 12 týdnů, kdy akce běží, máte možnost získat celou jídelní sadu tohoto luxusního nádobí. Akce trvá do 3. 7. 2012 nebo do vyčerpání zásob.

www.interspar.cz

(tz)

Další informace:
(kliknutím na obrázek se otevře PDF):

nahled_bro_interspar2

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3