INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Dm_1

Část bytového interiéru v rámci iNELS - systému inteligentní domácnosti

Společnost ELKO EP, přední český výrobce inteligentních elektroinstalací iNELS, se nyní představuje také obyvatelům a návštěvníkům hlavního města. Dnes otevřela v prostorách SYKORA HOME (Českomoravská 183, Praha 9) první showroom inteligentní elektroinstalace v České republice.

Zájemci se tak mohou na jednom místě seznámit s prvky efektivního a snadného řízení domácnosti, splňující ty nejvyšší požadavky na komfort, ovládání, bezpečnost a design. Součástí unikátního showroomu iNELS Smart Home Solution jsou mj. domácí spotřebiče či audio-video technika prestižních světových značek, které lze napojit na systém inteligentní domácnosti.

IMG_2793

Nový showroom iNELS v objektu Sykora Home poblíž O2 Arény v Praze 9

iNELS Smart Home Solution

Systém inteligentní elektroinstalace iNELS Smart Home Solution je schopen řídit provoz domu od regulace vytápění a klimatizace, ovládání osvětlení, rolet nebo spotřebičů, až po zabezpečení domu a ochranu majetku. Dokáže rozpoznat změny funkcí systému oproti požadovanému stavu a včas o těchto změnách informovat přes mobilní telefon, PDA nebo internet.

iNELS Smart Home Solution je navržen tak, aby dokázal uspokojit jak malé elektroinstalace, tak řešit i ovládání rozsáhlých celků vyžadujících automatizaci a komplexnost. Je možné jej využít nejen pro rodinné domy, byty, administrativní či prodejní prostory, ale i pro rozsáhlé budovy nebo komplexy budov a průmyslovou sféru.

Systém iNELS lze využít především pro ovládání, řízení či regulaci: osvětlení (spínání, stmívání), vytápění, spotřebičů, žaluzií a rolet, tepelných čerpadel a klimatizace, zavlažování, bazénů, saun, vířivek, solárních, bezpečnostních aj. systémů.

IMG_2782

V průběhu prohlídky po tiskové konferenci bylo o čem hovořit

ELKO EP

Společnost ELKO (od 1997 ELKO EP) je ryze česká firma, která byla založena v roce 1993 Jiřím Konečným. Specializuje se na elektronické modulové přístroje (přes 200 typů relé), disponuje vlastní výrobou, SMD technologií, moderními stroji i vlastním vývojovým a výzkumným centrem. V současné době se může pyšnit 80% podílem na domácím trhu a 4. pozicí v Evropě v daném oboru. ELKO EP má pobočky na Slovensku, Polsku, Maďarsku, Rusku, Rumunsku a na Ukrajině. Své produkty vyváží do více než 60 zemí světa. Více na www.inels.cz

(tz)

Foto: Jiří Novotný

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3