INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
 Soukromý železniční dopravce RegioJet, který provozuje luxusní vlaky IC RegioJet mezi Prahou, Ostravskem a Žilinou, dal do prodeje spoje, které budou jezdit od nového jízdního řádu platného od neděle 9. prosince 2012. Vlaky IC RegioJet denně přepravují na této trase přibližně 4300 cestujících a v novém jízdním řádu nabídnou následující rozsah spojení:

• 18 spojů denně: 2x denně v trase Žilina – Ostravsko – Praha a zpět, 6 spojů Třinec – Ostravsko – Praha a zpět a 10 spojů Havířov – Ostrava – Praha a zpět. Oproti stávajícímu jízdnímu řádu tak výrazně posilujeme kvalitní železniční spojení do Českého Těšína a Třince.

• Kratší jízdní doba mezi Ostravskem a Prahou: Jízdní doba nejrychlejších spojů bude činit 3 hodiny 18 minut mezi Prahou hlavním nádražím a stanicí Ostrava Svinov. Všechny spoje navíc zastaví v Hranicích na Moravě, Ostravě Stodolní a Havířově a vybrané spoje v Zábřehu na Moravě.

• Hodinový interval ve špičkách: v ranní špičce pojedou z Ostravska (Třince) vlaky IC RegioJet do Prahy každou hodinu. Například ze stanice Ostrava Svinov budou spoje IC RegioJet ráno odjíždět v následující časy: 5.05, 6.05, 7.05 a 8.05 hodin a po zbytek dne nabídnou spojení v dvouhodinových intervalech. Podobně nabídnou spojení každou hodinu v opačném směru v odpolední špičce.

• Další nová žlutá destinace – Kroměříž: RegioJet a Student Agency nabídnou rychlé a komfortní spojení Kroměříže s Prahou, a to v kombinaci luxusního vlaku IC RegioJet a autobusu Student Agency s pohodlným přestupem přímo ve stanici Olomouc hlavní nádraží. Denně bude možné využít 8 spojů (4 v každém směru) s celkovou jízdní dobou 3 hodiny 28 minut.

• Nová nabídka palubní zábavy – filmy na palubě: Kromě nejvýkonnějších technologií pro příjem internetu, který RegioJet nabízí zdarma ve všech svých spojích, nabídne od prosince cestujícím také možnost vybrat si sledování některého z přibližně 50 filmů přímo na svém počítači.

Nové spoje jsou v prodeji standardně přes veškeré prodejní kanály, které RegioJet využívá: internetové stránky www.regiojet.cz, prodejní místa RegioJet na nádražích Praha hl. n., Pardubice hl. n., Olomouc hl. n., Ostrava Svinov, Ostrava hl. n., Havířov a nově také Žilina, dále prostřednictvím poboček sesterské Student Agency, provizních prodejců v celé ČR a SR a prostřednictvím sítě prodejních automatů Pay+.

I v novém jízdním řádu nabídne RegioJet nejlepší servis na železnici. Ročně cestující vypijí více než milion pohárů luxusní kávy Illy zdarma a snědí 70 tisíc porcí sushi

Vlaky IC RegioJet nabízejí na české a slovenské železnici nejlepší služby pro cestující. Ti dostávají například vždy NEOMEZENÉ MNOŽSTVÍ luxusní kávu značky Illy zdarma, stejně jako mátový čaj, vodu či denní tisk. Například kávy Illy ve variantách cappuccino, lungo, laté a dalších zákazníci RegioJetu ročně zdarma vypijí více než 1 milion pohárů. Další občerstvení si pak mohou pořídit od palubního personálu z palubního menu – a to za bezkonkurenčně nejnižší ceny. Například porce sushi, kterého se ročně ve vlacích IC RegioJet zkonzumuje více než 70 tisíc porcí, stojí 80 Kč, což je o několik desítek korun méně než v maloobchodní síti či v restauracích. RegioJet dále cestujícím nabízí například snídaňová menu za ceny od 9 Kč, středomořské saláty či plněné croissanty nebo řecký jogurt. Veškeré občerstvení je od špičkových dodavatelů s tím, že RegioJet upřednostňuje české společnosti vyrábějící kvalitní české potraviny.

„Odnaučili jsme cestující kupovat si nevábné bagety na nádražích", říká Radim Jančura, majitel společnosti RegioJet a skupiny Student Agency a dodává: „každý vagon v našem vlaku je restaurací. Cestující nemusí nikam chodit, opouštět své místo a všechno mu přineseme přímo až na místo. Víme, že takto toho zákazníci snědí asi 5x více než v klasickém jídelním voze. Vychutnat si kávu zdarma s dortíkem a zaplatit za to 9 Kč se pro řadu cestujících již stalo neodmyslitelnou součástí každotýdenní cesty vlakem."

Nejlepší servis ve vlacích IC RegioJet na české a slovenské železnici

Každý cestující – bez ohledu na to, jakou zaplatil cenu, má vždy nárok na následující služby během své cesty vlaky IC RegioJet. Tento servis zatím nikdo z dalších dopravců nepřekonal a RegioJet i do budoucna bude na železnici vždy nabízet zákazníkům největší rozsah služeb za nejlepší ceny:

Neomezené množství kávy (překapávaná i značková káva z presovaru Illy) - ZDARMA

Mátový čaj a voda - ZDARMA

Český a slovenský denní tisk zdarma, další časopisy a tiskoviny ZDARMA

Drobné sladkosti v rámci palubního samplingu - ZDARMA - aktuálně pralinky Milka

Připojení k nejvýkonnější síti palubního internetu - včetně nabídky filmů (od prosince) - ZDARMA

Připojení k elektrické síti 230 V - ZDARMA

Rezervace místa - ZDARMA - přepravujeme pouze sedící cestující, navíc možnost výběru z mnoha variant vozů - otevřený prostor, kupé, internetová kavárna

Přístup k počítači ve voze Internet Café, který je nainstalován a připojen k internetu a určen ZDARMA pro aktivity cestujících

Servis a přítomnost člena palubního personálu v každém voze - každých 20 minut nabídka služeb.

Nabídka občerstvení za nízkonákladové ceny - sushi, saláty, plněné croissanty, dezerty...

2 toalety v každém z vozů s hudební produkcí - francouzské šansony a živou orchidejí a garancí čistoty

Prodej jízdenek na MHD v Ostravě a Praze přímo na palubě vlaku (všechny typy jízdenek)

Možnost parkování ZDARMA v parkovacím domě KOMA ve stanici Ostrava Svinov

Možnost návazné cesty na Letiště Václava Havla v Praze Ruzyni

Možnost půjčení automobilu za zvýhodněné ceny od autopůjčovny Hertz, možnost výhodné taxislužby od Tick Tack v Praze a Komfort Taxi v Ostravě.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3