INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Odborně vyškolený personál Zákaznického centra Samsung poskytuje kromě servisní podpory také poradenství ohledně produktů bílé techniky. Domácí spotřebiče Samsung, včetně široké škály originálního příslušenství, je možné zde i zakoupit.

Společnost Samsung zkvalitňuje své služby zákazníkům v podobě nového zákaznického centra zaměřeného na domácí spotřebiče. Spojuje v sobě servisní podporu pro stávající majitele produktů Samsung a showroom, ve kterém si mohou zákazníci podrobně prohlédnout například nové modely chladniček, praček, mikrovlnných trub či vysavačů a rovnou si je zde také zakoupit. Zákaznické centrum Samsung pro domácí spotřebiče se nachází v Mahenově ulici 164/2 v Praze 5.

„Naše nové Zákaznické centrum Samsung v Mahenově ulici je prvním zákaznickým servisním centrem, které je speciálně zaměřeno na bílou techniku. Věřím, že si získá přízeň zákazníků a naváže tak na již úspěšně fungující zákaznická centra Samsung v Praze, Bratislavě a Košicích," řekl David Mrzena, Senior CS Manager společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Kromě servisní podpory a showroomu je Zákaznické centrum Samsung také tréninkovým místem pro obchodní partnery. Stejně jako dosavadní zákaznická centra v Česku i na Slovensku navazuje na profesionální přístup servisních techniků společnosti Samsung, kteří jsou odborně vyškoleni a připraveni osobně dojet k zákazníkovi domů a pomoci mu.

Zákaznické centrum Samsung pro domácí spotřebiče se nachází na adrese:

Mahenova 164/2

Praha 5 - Košíře

150 00

Kontakt:

tel.: + 420 257 315 826

e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Otevírací doba:

Po - Čt: 8.00 - 18.00

Pá: 8.00 - 16.30

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd vytváří více možností pro více lidí, ve více zemích, než jakákoliv jiná technologická společnost. Samsung se stal světovým lídrem v oblasti spotřební elektroniky a jejích součástí prostřednictvím nepřetržitých inovací produktového portfolia, které zahrnuje televize, chytré telefony, počítače, tiskárny, fotoaparáty, chladničky a paměťové čipy. Chcete-li se dozvědět více, navštivte www.samsung.com.

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3