INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Železniční dopravce LEO Express se stal hlavním partnerem unikátní soutěžní a exhibiční lyžařské show City Cross Sprint, která se koná v sobotu 26. prosince 2013 přímo uprostřed města Ostravy. Této významné sportovně kulturní akce se kromě osobností sportovního a veřejného světa mohou zúčastnit běžkaři z celé země, vítězové jednotlivých kategorií závodu získají od LEO Express zajímavé ceny.

Start hlavního závodu je naplánován na sobotu 26.1. na 18h, již od 15h přitom startuje LEO Express sprint – otevřený závod kategorie do 26 let. LEO Express odmění vítěze této speciální soutěže a pro závodníky a hosty také zajistí dopravu mezi Prahou a Ostravou.

LEO Express svými soupravami dopraví mezi Prahou a Ostravou některé hvězdy celého klání spolu s jejich doprovodnými týmy. V LEO Express se tak v sobotu 26.1. spojem v 10:29 z Prahy hl.n. do Ostravy sveze například mistr světa v běhu na 50 km a bronzový medailista z poslední olympiády Martin Koukal, Aleš Razým - mistr světa do 23 let, Dušan Kožíšek - dvojnásobný medailista z mistrovství světa, nebo Jaroslav Volf

- dvojnásobný olympijský medailista. Závodu se též zúčastní stříbrný medailista z letošní olympiády Vavřinec

Hradílek.

Pro návštěvníky bude ve Vítkovicích připraven i bohatý doprovodný program – třeba soutěž o nejlepšího sněhuláka, fire show nebo koncert kapely AIRFARE. Od neděle 27. 1. Bude závodní trať dlouhá 450 m otevřena zdarma také veřejnosti. Na místě bude po celou dobu k dispozici také půjčovna běžek a bot.

Běžkaři, kdo si chtějí tuto trať na vlastní nohy vyzkoušet, mohou využít spoje LEO Express. Od pondělí 28.1. nabízí LEO Express speciální zvýhodněné ceny za 137 Kč, a to ve spojích odjíždějících ve 4:29 a 6:29 z Prahy hl.n. do Ostravy a ve 14:22 a 16:29 z Ostravy hl.n. směrem do Prahy.

„Lyžařské podmínky jsou nyní ideální, věřím, že do této zajímavé akce se zapojí nejen mnoho Ostraváků, ale také lidí z dalších regionů, kteří mohou využít naší zvýhodněné nabídky. Kolikrát máte takovouto skvělou možnost si zalyžovat a zazávodit uprostřed města a nejen se pobavit, ale i udělat něco pro své zdraví. A k tomu LEO Express jako moderní dopravce rád přispěje," konstatoval Leoš Novotný, zakladatel a generální ředitel společnosti LEO Express.

Atmosféru podvečerního City Cross Sprint zcela jistě ještě dotvoří neobvyklé a velmi atraktivní místo konání celé akce - Dolní Oblast Vítkovice, kde bude celá trasa s okolními někdejšími industriálními budovami efektně nasvícena.

LEO Express na trase mezi Prahou a Ostravou vozí cestující od listopadu loňského roku, a to svými moderními zlatočernými soupravami. Účastníci akce si tak budou moci dopřát komfort všech tří cestovních tříd tohoto zcela nového švýcarského vlaku a vyzkoušet jeho špičkové palubní služby, včetně WiFi internetu, vnitřního zábavního a informačního systému, speciálních polohovatelných, ergonomicky uzpůsobených sedaček vybavených elektrickými zásuvkami a s ochotným personálem připraveným kdykoliv pomoci třebas s uložením lyží na palubě.

Podrobnosti o celé akci lze najít na www.citysprint.cz. Akreditace také na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3