INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Od pondělí 4. února 2013 mohou navštívit lidé v Litoměřicích nejen klasické lékárny, ale i jednu specializovanou na prostředky z konopí. „Konopnyshop.cz otevírá v ulici Masarykova konopnou apatyku v 8.30 hodin," potvrdil Jiří Stabla z Carun Pharmacy. Tým odborníků má za úkol nejen konopné prostředky nabízet k prodeji, ale rovněž vzdělávat a informovat o konopí a jeho zdravotních účincích veřejnost. Další rozšíření lékáren do severních Čech vzniklo za podpory schválení „konopného" zákona, který posvětil Senát České republiky. K legalizaci konopí pro lékařské účely chybí již jen podpis prezidenta.

V konopné lékárně v Litoměřicích se bude prodávat rozsáhlé spektrum konopných produktů určených k prevenci i takových, jež jsou odborníky doporučované ke zmírnění příznaků řady nemocí. O léčivé síle konopí jsou zástupci Konopnyshop.cz hluboce přesvědčeni. „Naším cílem je vrátit prostředky z konopí zpět do běžného života všech lidí. Léčba konopím pomáhá vyřešit řadu zdravotných problémů díky účinným cannabinoidům- Lidé to pomalu začínají chápat a zbavovat se zbytečných předsudků. Tyto látky se v přírodě vyskytují pouze v rostlinách konopí," uvádí hlavní důvody otevření Jiří Stabla z Konopnyshop.cz s tím, že současné zlegalizování konopí k léčebným účelům je správným krokem k tomu, veřejně uznat tuto bylinu, tedy konopí, jako právoplatný lék.

Síť konopných lékáren: metropole, jižní Čechy, nyní sever

Další z konopných lékáren vznikla podle slov Jiřího Stably díky zahájení provozu první konopné lékárny na navštěvovaném a strategickém místě v Obchodním centru Letňany v Praze. Následovala lékárna v Českých Budějovicích na náměstí Přemysla Otakara II. „Otevření prvních konopných apatyk se dostalo do širšího povědomí a vyvolalo zájem o otevření lékáren v jiných lokalitách v Česku. Doposud taková lékárna v severních Čechách chyběla a myslím, že Litoměřice tím získají na známosti," míní Jiří Stabla. Konopnyshop.cz rovněž nabízí možnost spolupráce pro všechny milovníky léčivé rostliny konopí, a to formou otevření vlastní prodejny formou franchisingu. Stačí kontaktovat vedení na http://www.carun.cz/spoluprace.php.

Nejširší sortiment s výtažkem z konopí v Česku

Vedle konopné kosmetiky a prostředků z léčivého konopí budou v prodejně k mání také potravinářské produkty značky Carun, do kterých patří konopné semínko. Nebude chybět ani uznávaná konopná mast Carun – jediný zdravotnický prostředek v Česku doporučovaný při léčbě kožních potíži, jako jsou lupénka, akné, opruzeniny, opary, ale i na odřeniny, popáleniny, bodnutí hmyzem či léčba bércových vředů. Dále konopný olej a konopné mýdlo a mnoho jiného. Sortiment je v nabídce společně s informacemi o zdravotních účincích konopí na webu http://www.konopnyshop.cz/.

Konopí pomáhá při léčbě mnoha nemocí

Konopí a produkty, jako mast, krém či olej, pomáhají podle odborníků při léčbě desítek nemocí. Konopný výtažek se řadí mezi nejúčinnější, nejlevnější a dokonce nejšetrnější léky na zmírnění příznaků rakoviny. Vysoký potenciál má při léčbě cukrovky a na úrazy a popáleniny. Konopí nemá nežádoucí účinky jako farmaceutické léky a doposud nebyl zaznamenán jediný případ úmrtí po jeho užití.

Základní informace o prodejně Konopnyshop.cz

Otevření pro zákazníky: 4. únor 2013

Adresa: Masarykova 552, Předměstí, Litoměřice 412 01

Google mapy: http://goo.gl/maps/L0ycT

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3