INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

fmp 2013 180x80 bigJiž 2. ročník největší přehlídky franchisových systémů a informací o franchisovém podnikání v České a Slovenské republice se bude konat ve dnech 8. a 9. března 2013 na Výstavišti v Brně – Kongresový pavilon E. Záštitu veletrhu udělily Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR i Hospodářská komora ČR. Hlavními partnery veletrhu jsou Česká asociace franchisingu a Slovenská franchisingová asociácia.

Letošní veletrh má motto: Franchising – partnerství přinášející úspěch. Rozvoj franchisingu na českém a slovenském trhu a jeho využívání jako moderní a perspektivní metody podnikání  rok od roku stoupá. „Franchising nabízí mnoho výhod zejména pro malé a středně velké podnikatele, bezpečnější podnikání  a relativně vysokou rentabilitu vloženého kapitálu“  uvádí Ing. Aleš Tulpa, mezinárodní franchisový poradce ze společnosti AVEX systems  a odborný poradce společnosti Veletrhy Brno a.s. pro tento veletrh.

Bohatý doprovodný program – téměř 100 přednášek ve dvou dnech

Nedílnou součástí  veletrhu je i velmi zajímavý a bohatě obsazený doprovodný program:

1. Franchisové systémy se představují – zástupci vystavujících i nevystavujících franchisových systémů z České republiky i ze zahraničí  nabídnou návštěvníkům více než 60 zajímavých konceptů pro samostatné podnikání viz Vystavovatelé

2. Franchisová akademie – jedná se o soubor prezentací a přednášek špičkových odborníků zaměřených na různá témata z oblasti franchisového podnikání. Renomovaní odborníci z oblasti franchisingu, práva, daní, finančních institucí, top-manažeři úspěšných franchisových systémů a franchisoví příjemci, zástupci dodavatelů různých služeb pro malé a střední  podnikání poskytnou ve svých přednáškách cenné informace a podělí se o své zkušenosti ze světa franchisingu. Přijďte si poslechnout např. paní Waltraud Martius, mezinárodní poradkyni franchisingu a autorku populární knihy FAIRPLAY FRANCHISING – seznámí Vás s 9 pravidly pro partnerský úspěch.

Podrobný program přednášek naleznete na Arena a Forum.

3. Rady pro Vaše podnikání – jestliže zájemce o franchising nenajde odpovědi na své otázky nebo informace, které hledá, v předchozích blocích veletrhu nebo na stáncích vystavovatelů, může oslovit přítomné odborníky a poradce v této části doprovodného programu. Více informací lze najít na: http://www.bvv.cz/franchise-meeting-point/fmp-2013/doprovodny-program/rady-pro-vase-podnikani/

 Panelová diskuze za účasti čelných představitelů MPO ČR a AMSP ČR, České asociace franchisingu, Slovenské franchisingovej asociácie a významných franchisových systémů proběhne po slavnostním zahájení v pátek 8.3. dopoledne. Na sobotu jsou navíc připraveny ukázky z Networkingu, kde můžete získat ojedinělé rady a tipy, které Vám pomohou v dalším rozvoji podnikání.

Místo konání veletrhu: Výstaviště Brno – kongresový pavilon E

Datum konání: pátek 8. března a sobota 9. března 2013 denně od 9 do 18 hod.

ZVEME VÁS SRDEČNĚ K NÁVŠTĚVĚ FRANCHISE MEETING POINT 2013 DO BRNA!

Zaregistrovat se můžete online nebo i na pokladnách při vstupu na Výstaviště.

Každý návštěvník se může zúčastnit také slosování o dárkové kosmetické balíčky partnera veletrhu společnosti Yves Rocher.

Více informací: www.bvv.cz/fmp

(tz)

 

 

 

 

 

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3