INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

aaČeská asociace franchisingu pořádá v roce 2017 již 15. ročník tradiční konference Franchising Forum, která se letos uskuteční 25. října od 9 do 17 hodin v prostorech OKsystem na pražském Pankráci.

Tématem konference bude „Franchising v praxi“ a bude zaměřena na praktické zkušenosti na českém, ale i zahraničním trhu.
Konference Franchising Forum je určena pro laickou i odbornou veřejnost zabývající se podnikáním formou franchisingu, dále také pro začínající podnikatele, kteří by rádi podnikali pod již zavedenou značkou. Na své si přijdou také ti, kteří si chtějí své jméno na trhu teprve vybudovat. Letos 25. října se uskuteční již 15. ročník této konference.

„Podle dat z trhu i podle zkušeností majitelů franchisových konceptů obliba franchsiového podnikání v České republice rok od roku roste, a tak je také velký zájem o akce zabývající se tímto tématem. Franchising Forum je jednou z těch, které pořádáme již tradičně. Zájemci si z úst různých odborníků budou moci vyslechnout zkušenosti a rady, jak podnikat, a také navazovat důležité kontakty,“ říká Jiří Krajča, project manager z České asociace franchisingu.

Program konference bude rozdělen na dopolední a odpolední blok. Dopolední blok proběhne od 9 do 13 hodin a bude zaměřen na zkušenosti podnikatelů z již zavedených franchisových konceptů na českém i zahraničním trhu. Účastníci si budou moci vyslechnout zkušenosti od odborníků například ze sítě realitních kanceláří Century 21, dietetických center NATURHOUSE, poradenských kanceláří v oblasti bezpečnosti práce Extéria, pivovarů Staropramen a dalších.

Seznam témat dopoledního bloku

• Jaký očekává vývoj ekonomiky KB (Komerční banka)
• Zkušenosti s vyhledáváním franchisantů (Century21)
• Zkušenosti se zaměstnanci (CrossCafe)
• Jak mi pomohla franchisová poradenská firma při budování našeho konceptu (Extéria)
• Jak to vidíme my z druhé strany z pozice informačních technologií (SMARTPos)
• Proč jsme úspěšný franchisový koncept? (Naturhouse)
• „Potrefená Husa po dvaceti letech“ (Pivovary Staropramen)
• Proč jsem opustil dobé místo a koupil franchisovou licenci (TAB Boards)
• Od snu k franchisové síti (OXALIS)

Odpolední blok začne po polední přestávce od 14 hodin a bude rozdělen do dvou konferenčních sálů. V hlavním sále bude probíhat prezentace jednotlivých značek a v malém sále se účastníci budou moci zúčastnit workshopů se zástupci franchisových konceptů a poradenských a konzultačních firem zaměřených na podnikání formou franchisingu.
Celou konferencí bude provádět moderátorka a majitelka franchisového konceptu Businees for Breakfast Kamila Zárychtová.
Partnerem konference Franchising Forum 2017 jsou Komerční Banka a OK POINT.

O ČESKÉ ASOCIACI FRANCHISINGU

Česká asociace franchisingu je nezisková profesní organizace sdružující na národní úrovni poskytovatele franchisingu – franchisory a odborníky z oblasti práva a poradenství zaměřující se na problematiku franchisingu. Vznikla v roce 1993 a od té doby významně přispívá k propagaci a popularizaci franchisingu a neustálému rozvoji a kultivaci této formy podnikání v České republice. Členská základna ČAF se každým rokem rozrůstá o několik nových členů, ať už řádných, nebo přidružených. V současné době má 44 členů, mezi které patří jak velké a známé mezinárodní značky, tak i menší tuzemské franchisové systémy. Více na www.czech-franchise.cz

 

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3