INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

IMG 0882Společnost MultiSport uveřejnila nejoblíbenější sportovní aktivity českých zaměstnanců. 34 % zaměstnaných lidí preferuje cvičení ve fitness centrech a 22 % na skupinových lekcích.

Následují vodní sporty, jejichž obliba je 8 %, raketové sporty s 5 % a také lezení na umělé stěně, kterému holdují 2 % pracujících. Oblíbené jsou kromě sportu také wellness aktivity, jež vyhledává 5 % zaměstnanců.

Výsledky vyplývají z analýzy společnosti MultiSport Benefit, která mapovala návštěvnost sportovních center pro rok 2018. V porovnání s rokem 2017 stoupla celková návštěvnost všech partnerských středisek o 75 %. Největší nárůst zaznamenaly právě skupinové lekce a návštěva fitness center. „Trend cvičení ve fitness centrech a na skupinových lekcích má rostoucí tendenci již delší dobu. Jedná se totiž o aktivity, které můžete pohodlně skloubit s pracovní dobou. Síť těchto sportovišť je dnes již natolik rozšířená, že mnoho zaměstnanců si může najít cvičební centrum v nejbližším okolí svého zaměstnání a jít si tak zacvičit buď cestou do práce, z práce nebo během obědové pauzy,“ vysvětluje nárůst poptávky Marián Škripecký, Managing Partner Czech & Slovakia ve společnosti MultiSport Benefit.

Zvýšil se také počet uživatelů karet MultiSport. V roce 2017 využívalo služeb karet 83 000 zaměstnanců, zatímco koncem roku 2018 jich bylo už přes 133 000. „Poptávka po sportovním vyžití i relaxačních aktivitách ze strany zaměstnanců v uplynulém roce značně stoupla. Růst nadále očekáváme i v letošním roce,“ konstatuje Škripecký, jenž tento trend připisuje zvyšujícímu se zájmu Čechů o zdravý životní styl.

O společnosti MultiSport Benefit, s.r.o.:

Firma MultiSport Benefit, s.r.o., působí v ČR od roku 2010 a je dceřinou společností Benefit Systems SA. Tato mateřská společnost byla založena v roce 2001 a zaujímá vedoucí postavení na polském trhu zaměstnaneckých benefitů v oblasti sportu a relaxace. Hlavním produktem společnosti MultiSport Benefit, s.r.o., je karta MultiSport – zaměstnanecký benefit, který může zaměstnavatel pracovníkům buď plně hradit, na jeho financování se podílet, nebo si kartu zaměstnanec platí na měsíční bázi sám.

Kartu MultiSport mohou zaměstnanci využít každý den na jeden volný vstup v síti více než 2 200 sportovních a relaxačních zařízení po celém Česku a Slovensku. Na výběr zde mají přes 260 druhů aktivit. Tento benefit tedy dává svým vlastníkům možnost vyzkoušet si různé aktivity a dělat zrovna to, na co mají náladu.

Karta MultiSport dnes dává více než 170 000 zaměstnancům příležitost, aby se cítili lépe jak po fyzické, tak i psychické stránce. Díky tomu jsou zdravější, spokojenější a v práci výkonnější. Pomáhá tak se snížením fluktuace zaměstnanců a posílením loajality vůči zaměstnavateli.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3