INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

CL 18.031.074Značka DS ve spolupráci se svým partnerem Pražskou energetikou (PRE) připravila pro své zákazníky vozů E-TENSE (s elektropohonem) speciální nabídku. Cílem je vyjít vstříc potřebám zákazníků, kteří řeší dobíjení těchto vozů doma, v zaměstnání nebo i kdekoliv jinde a potřebují využít i síť veřejných dobíjecích stanic.

Tato spolupráce zpříjemní a usnadní používání elektrických a hybridních vozu DS zákazníkům z celé ČR.
Společnost Pražská energetika (dále jen PRE), která je partnerem DS pro elektrické a hybridní vozy, provozuje po celé ČR síť 82 veřejných dobíjecích stanic PREpoint s největším počtem v Praze a okolí. Veřejné stanice PRE jsou ale i v Ostravě, Brně, Pardubicích, Českých Budějovicích, Plzni a dalších městech, a všechny včetně těch pražských využívají pro dobíjení elektřinu z obnovitelných zdrojů.

Nabídka se týká nejnovějšího plug in hybridního modelu DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 a samozřejmě také aktuálně uváděného 100% elektromobilu DS 3 CROSSBACK E-TENSE.

Prodejce DS nejprve projde se zákazníkem jeho potřeby, aktuální možnosti a přání ohledně dobíjení nového E-TENSE vozu. Následně na vyžádání vyšleme na požadované místo (domov, pracoviště) specializovaného technika PRE, který prověří reálnou situaci u zákazníka. Specialista PRE buď potvrdí, že klient může bez obav dobíjet z existujících připojení, nebo připraví návrh řešení, včetně úpravy příkonu, jističů, potřebné elektroinstalace a případné montáže zesílené zásuvky nebo DS wallboxu pro rychlejší dobíjení.
 
Zároveň od nás zákazník získává při převzetí nového vozu DS E-TENSE jako bonus první měsíc neomezeného dobíjení na veřejných dobíjecích stanicích PRE zcela zdarma a dále pak po dobu dalších 11 měsíců může čerpat kredit ve výši 400 Kč bez DPH/měsíčně pro dobíjení na veřejných dobíjecích stanicích PRE.

Tento měsíční kredit stačí na 3 veřejná nabíjení DS 3 CROSSBACK E-TENSE nebo na 12 nabíjení DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 (z nuly do plné kapacity). Sazba 2,50 Kč bez DPH za kWh je v tomto případě velice výhodná a stejně výhodná je i pro případná další nabíjení DS zákazníka nad rámec tohoto kreditu. Zákazník s vozem E-TENSE tedy dostává i dobíjecí čip DS/PRE s výše uvedenými výhodami na celý první rok provozu vozu. Pokud se mu bude tato možnost dobíjení ve veřejných stanicích PRE líbit, tak čip samozřejmě může využívat i v dalších letech, ale to už je na zákazníkovi a jeho dohodě s PRE.

Samozřejmostí jsou pro vozy E-TENSE i všechny prémiové služby DS Only You: rozšířená DS Assistance pro E-TENSE vozy, aplikace My DS s E-remote dálkovým ovládáním dobíjení, DS club Privilege nebo DS Valet. Tj. služba pick up servisu v případě potřeby údržby nebo opravy vozu DS, kdy si pro vozidlo dojedeme, nabídneme náhradní vůz a opravený vůz zase přistavíme na místo určené klientem. Službu DS Valet je možné využít také pro doručení nového vozu DS na adresu dle přání zákazníka.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3