INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

anytime business 13 1Malé a střední firmy, které využívají automobil jen občas nebo nevědí, kolik v daném období budou automobilů potřebovat, stále častěji využívají služeb sdílených automobilů. Přepravu tak mají vyřešenou bez starostí a fixních nákladů.

V době boje o zaměstnance a budování ekologické firemní kultury zaměstnavatelé oceňují, že tento způsob dopravy v neposlední řadě mohou využít jako zaměstnanecký benefit, který navíc šetří životní prostředí.

„Pro firmy menší nebo střední velikosti je služba sdílených automobilů ideálním řešením. Mohou je flexibilně využívat, jen když je potřebují a přesně v počtu, kolik jich potřebují. To je ideální řešení, když najednou firma potřebuje více vozů nebo, když nějaký automobil nenadále vypadne. A to bez nutnosti drahého pořízení a udržování. Platí jen za čas, kdy auta skutečně využívají a nemusí řešit žádný měsíční poplatek nebo depozit,“ představuje novou službu Milan Beutl, ředitel českého zastoupení Anytime Carsharing.

Další výhodou, kterou firmy a jejich zaměstnanci oceňují je také snazší parkování. Možnost ukončit pronájem vozu lze totiž v Praze kdekoli na modré či fialové zóně. Jednoduše má také firma přehled o nákladech na pracovní cesty. Vedoucí pracovníci a HR manažeři si chválí, že mohou zaměstnancům nabízet jízdy sdílenými vozy dostanou, ale i na jako benefit. Stále více zaměstnanců totiž hledí nejen na to, co v rámci benefitů dostanou, ale požadují i aby se jejich zaměstnavatelé chovali ekologicky.

Služba Anytime Business přináší firmě stovky spolehlivých vozů zcela bez závazku. Je to služba vhodná pro všechny typy společností, zejména však pro malé a střední firmy, jež auto potřebují pouze občas nebo nevědí, kolik vozů budou a kdy reálně potřebovat. Služba je vhodná například pro startup společnosti, kreativní a komunikační agentury, IT firmy, designová a architektonická studia, různé poradenské firmy, prodejce a podobně.

„A pořízení této služby je navíc velmi jednoduché. Firma má profil, kam přidá zaměstnance firmy. Uživatel služby si pak může libovolně přepínat mezi firemním a soukromým profilem a firma dostává pravidelné výpisy služebních jízd, kde vidí informace o všech jízdách, včetně vzdálenosti, času jízdy, ceny a řidiče,“ uzavírá Milan Beutl.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3