INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Nová autoKALKULAČKA od GE Money Auto umožňuje zájemcům o koupi nového vozu ihned – pomocí 5 kliků – zjistit budoucí splátku. GE Money Auto tak vychází vstříc svým zákazníkům, kteří stále častěji vybírají nový vůz i jeho financování na internetu. Oproti konkurenčním online kalkulátorům nabízí autoKALKULAČKA velmi přehlednou strukturu a výhodnější podmínky financování prostřednictvím nejrozšířenějšího úvěru na koupi vozu – účelového úvěru autoCREDIT.

„Stejně pečlivě, jako si lidé vybírají nový vůz, měli by vybírat i jeho financování. autoKALKULAČKA od GE Money Auto nabízí rychlý, přehledný a výhodný nástroj, jak okamžitě zjistit, kolik vás nové auto bude měsíčně stát. Nejedná se přitom o žádnou předběžnou orientační nabídku, ale o finální výčet podmínek, za jakých jsme schopni financování daného vozu poskytnout," řekl Milan Beutl, generální ředitel GE Money Auto.

Internet dává možnost rychle vyhledávat a vzájemně porovnávat nabídky. Není proto divu, že jeho obliba neustále stoupá i v oblasti financování nových vozů. Zákazníci očekávají, že budou moci získat kompletní informace online a obvykle si vybírají ze 2 až 3 nabídek. Teprve potom vyrazí - už s více méně jasnou představou - do autosalónu. A právě na tento trend odpovídá autoKALKULAČKA.

Její použití je velmi jednoduché – ke zjištění kalkulace stačí 5 kliků: vybrat značku a model vozu z předdefinované nabídky, zadat cenu vozu včetně DPH, výši první splátky a preferovanou dobu splácení. V případě, že si chce klient svůj vůz rovnou pojistit, nadefinuje ještě parametry pojištění. Na základě těchto údajů mu autoKALKULAČKA okamžitě zobrazí kompletní a přehlednou kalkulaci financování daného vozu.

Pro získání kalkulace nemusí zájemce ani uvádět své kontaktní údaje, jak je obvyklé u většiny online auto kalkulátorů. Získanou kalkulaci si může jednoduše vytisknout nebo ji odeslat na svůj email formou standardní přílohy ve formátu pdf. Pokud se však zájemci nabídka líbí a přeje si být rovnou osloven, může svůj telefon či email zanechat prostřednictvím tlačítka „Mám zájem". Obvykle do 60 minut, nejpozději do 24 hodin jej pak kontaktuje zástupce GE Money Auto, který pro něj bude kontaktní osobou až do uzavření smlouvy.

Pokud si klient vybral vůz v síti partnerských autosalónů GE Money Auto, finanční konzultant po schválení úvěrové smlouvy rovnou zprostředkuje její uzavření u vybraného dodavatele vozu. Pokud si klient vybere vůz u jiného prodejce, který dosud není partnerem GE Money Auto, zajistí mu financování i zde.

Více informací naleznete na www.autokalkulacka.cz.

Ukázka kalkulace na vůz Škoda Octavia

1. Zadání vstupních informací = 5 kliků

2. Výsledná kalkulace

Kalkulace

Měsíční platba celkem 10 351 Kč

Splátka úvěru 9 185 Kč

Splátka pojištění 1 166 Kč

Výše úvěru 400 000 Kč

Počet měsíčních splátek 50

Poplatek za poskytnutí úvěru 0 Kč

Celková částka splatná spotřebitelem 505 750 Kč

Úroková sazba 6,7 %

RPSN bez pojištění 6,9 %

RPSN včetně pojištění 12,2 %

Pojištění vozu – vůz je pojištěn u České pojišťovny

Havarijní pojištění ANO

Pojištěná rizika Havárie, krádež celého vozu

Spoluúčast 5 %, minimálně 5 000 Kč

Zabezpečení vozu Zámek řadící páky

Povinné ručení ANO

Limit plnění pro škody na majetku 100 mil. Kč

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3