INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Tento týden byl v České republice zahájen prodej nového Fordu Transit Custom a současně i zcela nového modelu Tourneo Custom. Ford Transit Custom nabídne lákavou cenu už od 497 000 Kč a v základní výbavě poskytne např. ESP, airbag řidiče či šestistupňovou převodovku. Společnost FORD MOTOR COMPANY, s.r.o. zahájila prodej nových modelů užitkových vozů Transit Custom a Tourneo Custom. Zveřejněny byly ceny dlouho očekáváné nové generace Fordu Transit a zároveň byl prodej obou modelů také oficiálně zahájen.

Legendární Ford Transit si v České republice už mnoho let udržuje vedoucí pozici mezi lehkými užitkovými vozy – a tenhle fakt potvrzuje i skutečnost, že v srpnu 2012 se v ČR prodal již padesátitisící Ford Transit! Celkem je tak u nás registrováno přes 65 000 vozů tohoto modelu, který si zákazníci oblíbili zejména pro jeho praktičnost, nízké provozní náklady, spolehlivost a výborné jízdní vlastnosti.

Nová generace Transitu však jde ještě dál a nabízí zákazníkům komfort, ergonomii jízdní vlastnosti na úrovni moderních osobních vozů – a to beze zbytku platí i o elegantním designu exteriéru. „Oba nové modely se vyznačují nízkými provozními náklady a mají nejnižší spotřebu ve své třídě, proto věříme, že navážou na úspěch předchozí generace a Transit tak zůstane nejprodávanějším užitkovým vozem u nás," řekl Jan Laube, generální ředitel FORD MOTOR COMPANY, s.r.o.

Základní Ford Transit Custom Van SWB 250 s nákladovým prostorem od 5,95 m3 je možné si objednat už od 497 000 Kč. Šestimístný Transit Custom Kombi Van SWB 310 i devítimístný Transit Custom Kombi SWB 300 jsou v prodeji za atraktivní cenu od 583 700 Kč. Velkoprostorový osmi- až devítimístný Ford Tourneo Custom SWB 300 začíná na výhodné ceně 582 700 Kč.

Český Ford navíc přichystal speciální nabídku ke každému vozu objednanému do 31. 12. 2012. Vedle individuálně zpracované finanční nabídky může každý zákazník získat v ceně prodlouženou záruku Ford Protect na 5 let/200 000 km, asistenční službu Ford Assistance na 5 let a financování bez navýšení Super Zero. U verze Van navíc obdrží Stop-Start systém, který ještě zefektivní provozní náklady vozu.

Všechny uvedené ceny jsou bez DPH. Více informací a oficiální ceníky vozů jsou k dispozici na www.ford.cz.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3