INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

2013-Yamaha-XMAX-125-ABS-EU-Aluminum-Slate-Action-001

Skútry  Yamaha milují i ženy (na snímku XMAX 125 ABS EU)

Rostoucí oblibě skútrů na českém trhu, na níž se příznivě projevila i nová legislativní úprava, vyšla vstříc japonská značka Yamaha. Výhradní dovozce Yamaha Motor Middle Europe B. V. rozšířil letošní nabídku na 27 modelů od nejmenších vozidel s objemem 50 ccm a výkonem 2 kW přes třídu 125 ccm až po maxiskútry 400 ccm o výkonu 34 kW. Tomu odpovídá i nebývalý zájem motoristů. U skútrů 125 ccm, k jejichž řízení stačí řidičský průkaz skupiny B na osobní automobil, stoupl počet registrací v 1. čtvrtletí 2013 proti stejnému období loňského roku na víc než dvojnásobek.

K úplným novinkám 2013 patří modely X-Max 400. Aerox R, Neo´s Easy a BW´s Easy. Poprvé mohou zájemci koupit i speciální edice skútrů Yamaha X-Max 125/250 MOMODESIGN, T-MAX Black Max a Xenter 125/150 MotoGP. Tím přichystala Yamaha nejširší modelovou řadu skútrů v České republice. Cena skútru s motorem 125 ccm začíná na 35 990 korunách.

Letošní prodeje skútrů s podílem 51,6 % už převýšily registrace ostatních motocyklů Yamaha. Zákazníci u nich oceňují vedle příznivé legislativy především jízdní a užitné vlastnosti a není pochyb, že skútry se v ČR stávají novým trendem. Výhody se nejvíc při každodenním používání projevují zejména ve městech, kde jsou nejrychlejším dopravním prostředkem. Se skútrem se snadno manévruje v hustém provozu, nemá problémy s parkováním, vyznačuje se velmi nízkou spotřebou benzínu, minimálními náklady na údržbu i pojištění, vyniká příznivými ekologickými vlastnostmi a praktičností. Oblíbili si ho nejen běžní motoristé, ale pro svou práci také podnikatelé a živnostníci.

 

Novinka BW´s Easy 125 ccm představuje stylový a současně nenáročný a snadno ovladatelný městský skútr, který osloví zejména mladou generaci. Jeho přednosti jsou:

. odolný městský skútr

. součástí jedinečného designu je odhalený rám

. vhodný pro každodenní dojíždění

. hbitý se snadným ovládáním

. všestranné pneumatiky pro stabilní kontrolu

. dobrá úložná kapacita a dvousedlo

 

Více na yamaha-motor.cz

(kčr)

 

 

 

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3