INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Projekt nabízející moderní online služby pro fleet manažery přináší do České republiky pod názvem Arval Smart Experience přední společnost v oblasti financování a managementu vozových parků ARVAL CZ. Správcům firemních autoparků se tímto otevírá prostor k maximálnímu zjednodušení každodenní správy flotil a možnost rychle najít to, co potřebují, prostřednictvím několika kliknutí.

Arval Smart Experience (ASX) se skládá z několika provázaných částí, které se vzájemně doplňují a jako celek tvoří moderní on-line nástroj, který boří zažité standardy v oblasti managementu vozového parku. Jeho základní součástí je Arval Connect shrnující stručné informace o stávajícím fleetu a novinkách v oblasti automotive. Fleet manažeři díky této službě mohou monitorovat dodávky vozidel v rámci flotily, vyhledat nejbližšího distributora či servis nebo nahlédnout do užitečných dokumentů v elektronické podobě.

„Prostřednictvím produktů ASX mají řidiči i fleet manageři kdykoliv a kdekoliv okamžitý přístup k aktualizovaným dokumentům, zprávám a informacím z automobilového průmyslu. Chceme touto cestou napomoci ke zlepšení interaktivní komunikace mezi řidiči, správci vozových parků a společností Arval, což by mělo výrazně ovlivnit řešení problémů a požadavků mezi všemi stranami,“ říká Gregor Bilik, generální ředitel společnosti ARVAL.

Druhý pilíř projektu Arval Smart Experience tvoří Arval Fleet View, internetová stránka obsahující detailní informace o firemním fleetu. Ta poskytuje fleet manažerům klíčové indikátory jejich vozového parku - měsíční přehled o spotřebě paliva, nebo o typech vozidel a značkách. Nechybí rozpočtové analýzy, přehled pod a nad limit ujetých kilometrů a v neposlední řadě přehled emisí CO2. V rámci každého indikátoru lze sledovat obecný trend, jehož se flotila drží od počátku roku v porovnání s předchozím rokem.

Společnost ARVAL CZ plánuje v příštím roce spustit službu Arval Mobile+ zahrnující jednoduché a praktické informace zabalené do jedné aplikace pro chytré mobilní telefony a tablety. Tato aplikace určená řidičům přináší informace o smluvních podrobnostech týkajících se jejich vozu, spotřebě paliva, čtvrtletní řidičské statistiky, pokuty, přehled servisních zásahů a další. Dalším produktem spadající do skupiny ASX bude Arval Driver Challenge – interaktivní hra pro chytré telefony, která bude řidiče motivovat k bezpečné jízdě a uvědomělému chování za volantem.

„Arval Smart Experience nabízí inovativní interaktivní služby, které jsou navrženy k vybudování nového vztahu se správci vozového parku a řidiči, a to prostřednictvím používání online nástrojů a mobilních technologií. Od kombinace mobilních aplikací a na míru šitého webového obsahu se očekává, že zákazníkům Arvalu a jejich řidičům nabídne novou úroveň pohodlí, flexibility a celkového přínosu,“ dodává Gregor Bilik.

Arval Czech Republic

ARVAL CZ je součástí mezinárodní skupiny ARVAL, která působí ve 25 zemích (v dalších 17 prostřednictvím partnerů) a spravuje více než 700 tisíc vozidel. Je 100% dceřinou společností přední světové bankovní skupiny BNP Paribas. ARVAL CZ působí v oblasti financování a managementu vozových parků na českém trhu od roku 2003. S 13 000 vozidly ve fleetu patří mezi leadry v oboru.


  

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3