INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

AEZ Steam AUDI A8 winterpic01DEZENT obohatil svou nabídku před podzimní sezónou novinkou označenou TZ a to hned ve třech barevných variantách. DEZENT TZ se pyšní pěti dvojitými paprsky, vysokou nosností až 810 kg, tříletou zárukou a navíc řadou aplikací se schválením ECE. Moderní design dvojitých paprsků se zapuštěným středem, který paprsky opticky prodlužuje, dokáže vhodně doplnit široké spektrum automobilů.

Stále oblíbenější verzi s grafitovým lakem, na kterém nejsou příliš patrné nečistoty, doplňuje verze s klasickým stříbrným lakem a zářivá varianta s leštěnou čelní plochou na černě lakovaném pozadí. DEZENT TZ je k dispozici v rozměrech od 15 do 19 palců a je možné ho použít na vozidlech se čtyř i pětiděrovým uchycením. Díky velkému počtu ECE aplikací s rozměry odpovídajícími rozměrům originálních kol, odpadá prohlídka vozu na STK i zápis nového rozměru kol do technického průkazu. Sportovní eleganci tak může kolo okamžitě dodat například automobilům VW Golf, VW Passat, VW T-Roc, VW Tiguan, Škoda Karoq a Škoda Kodiaq, Audi A4 Avant, Audi Q3, Q5, BMW X1, X2 nebo X3. Kromě výše uvedených schválení ECE nabízí německý výrobce DEZENT homologace i pro řadu dalších modelů. Při použití kol s ECE schválením se nepoužívají středící kroužky a ve většině případů lze použít také originální šrouby či matice i středové krytky s logem výrobce vozidla. Snadná montáž a žádné legislativní problémy, to je chytrá alternativa od značky DEZENT k dražším originálním kolům. 

Pro vozy značky BMW byl design TZ speciálně upraven a jeho paprsky dostaly ještě konkávnější tvar. V 17 a 18 palcích je kolo se schválení ECE dostupné pro BMW řady 5, 6 a 7. Majitelé vozů BMW mohou opět použít k jeho uchycení originální šrouby a případně do něj vložit i originální středové krytky BMW.
Kola DEZENT dodávají automobilům již tradičně styl i v zimním období. To, že kola DEZENT dobře odolávají i zimním podmínkám zajišťuje jejich třívrstvý ochranný lak SR3, který je chrání před nepříznivými vlivy okolí.

Hybridní kolo s novým lakem

Úspěšný produkt skupiny ALCAR, Hybridní kolo, které se vyrábí v identických rozměrech jako originální ocelová kola, se na podzim 2018 dočkalo nového kabátu. Klasický stříbrný lak nahrazuje tmavší antracitové lakování, které lépe schovává případné nečistoty. Atraktivnějšího designu Hybridního kola vybaveného speciální středovou krytkou budou moci již během podzimní sezóny využít vozy značek Škoda, VW, Seat, Audi, Citroen, Dacia, Ford, Hyundai, Kia, Mazda, Nissan, Opel, Peugeot, Renault a Subaru.

Nové designy kol - zima 2018

DEZENT TZ dark DEZENT TZ gr copy DEZENT TZ 

(tz)

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3