INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

0022Společnost Porsche Česká republika, největší importér automobilů do ČR, představuje v české premiéře na dnes zahájeném veletrhu Ampér v Brně svůj projekt MOON, jehož cílem je nabídnout firmám i soukromým zákazníkům komplexní služby a vyspělá zařízení pro nabíjení elektromobilů.

Na snímku: Jednu z prvních nástěnných nabíječek MOON Wallbox instalovala společnost Porsche Česká republika ve svých garážích

Produktová řada MOON zahrnuje také systémy pro trvale udržitelnou výrobu elektrické energie a její uchovávání. MOON je důležitým krokem v realizaci strategie koncernu Volkswagen v oblasti elektrické mobility.

„Porsche Česká republika je lídrem na českém trhu elektromobilů,“ říká Franz Pommer, jednatel společnosti. „Spuštěním projektu MOON navazujeme na několikaletou systematickou osvětu a podporu elektrické mobility, která již přináší první obchodní úspěchy.“ V loňském roce byl každý druhý elektromobil, nově registrovaný v České republice, značky Volkswagen. Její aktuální nabídka je tvořena modely e-Up! a e-Golf. V závěru loňského roku byl na český trh uveden lehký užitkový vůz Volkswagen e-Crafter a nedávno byl zahájen prodej prémiového SUV Audi
e-tron. Příští rok bude ve znamení modelové ofenzivy, jejímž nosným pilířem bude zcela nová rodina elektromobilů Volkswagen ID. s mimořádně dlouhým dojezdem a praktickou využitelností v každodenním provozu.

Porsche Česká republika hodlá ve spolupráci se svou prodejní a servisní sítí nabízet zákazníkům nejen inovativní elektromobily, ale také nejmodernější nabíjecí techniku a další související zařízení z širokého portfolia značky MOON. Specialisté značky MOON pomohou zákazníkovi vybrat nejvhodnější řešení na základě jeho požadavků již při objednání nového elektromobilu.

Komplexní nabídka značky MOON pro soukromé i veřejné využití bude sahat od elektronicky řízeného kabelu pro nabíjení střídavým proudem a výkonem až 22 kW přes nástěnné nabíječky, domácí akumulátorové systémy a fotovoltaické nabíjecí systémy až po zařízení pro rychlé nabíjení stejnosměrným proudem o výkonu až 300 kW. Sofistikovaná nabíjecí zařízení mohou být komfortně ovládána i na dálku prostřednictvím aplikace v chytrém telefonu.

Produktová řada značky MOON zahrne nástěnné nabíječky MOON Wallbox ve třech různých variantách Basic, Connect a Community pro nabíjení střídavým proudem o výkonu 3,6 až 2x22kW. Pro domácí nabíjení i nabíjení na cestách je určena sada MOON2Go Complete Set AC 22 kW. Především pro firmy jsou koncipovány nabíjecí stojany MOON AC Charger s nabíjecím výkonem až 2x22 kW. Segment rychlého nabíjení stejnosměrným proudem pokrývají produkty MOON Power Charger DC 24 a MOON Power Charger DC 75-300, u nichž číselná část označení udává nejvyšší výkon nabíjení.

Systémy MOON pracují s precizním elektronickým řízením, které optimalizuje spotřebu elektrické energie i dosahovaný nabíjecí výkon. Mezi jejich přednosti patří také kompaktní konstrukce, jednoduchá montáž a snadné ovládání. Zákazník obdrží kompletní řešení z jedné ruky, které bude zahrnovat poradenství, kontrolu stavu elektrické sítě před montáží, přípravu infrastruktury na montáž, montáž a zprovoznění zařízení, servisní podporu a údržbu a také administrativní podporu.

Značku MOON vytvořila společnost ALLMOBIL, která je stejně jako Porsche Česká republika dceřinou firmou společnosti Porsche Holding Salzburg. Česká republika je jednou z pěti pilotních zemí, v níž je značka MOON uváděna na trh.

Porsche Česká republika se sídlem v Praze je největší společnost pro dovoz automobilů do České republiky, kde reprezentuje značky Volkswagen, Audi, SEAT a Volkswagen Užitkové vozy. Náleží do Porsche Holding Salzburg, nejúspěšnější a největší evropské obchodní skupiny v oblasti automobilů. Skupina podniků Porsche Holding Salzburg působí ve 22 zemích Evropy, v Jižní Americe, Číně a Malajsii.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3