INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

support 1984616 960 720Společnost Aures Holdings, provozovatel sítě autocenter AAA AUTO, v rámci zahraniční expanze pro rok 2019 otevřela své čtvrté call centrum. Operátoři oddělení péče o zákazníky mají sídlo 15 minut pěší chůzí od hlavního náměstí v centrální části Katovic. Call centrum převezme část úkolů call centra v Ostravě, které mělo polskou klientelu na starosti.

"Vstupní investice se vyšplhaly na téměř 500 000 zlotých. V první fázi zde našlo práci 19 operátorů. Katovice nebyly vybrány pro call centrum náhodou. V celé aglomeraci pracují stovky pracovníků na call centrech věhlasných národních i nadnárodních korporací a místní pracovní trh nabízí velmi kvalifikovanou pracovní sílu, což se nám potvrdilo při průzkumu trhu i následných náborech. Call centrum je umístěno v klidné lokalitě, kde pracovníci ve volných chvílích využijí velký park či služby v okolí," uvedla Karolína Topolová.

Ještě letos se katovické call centrum rozšíří o dalších 20 telefonistů a specializovaných pracovníků. "Spolu s naší pobočkovou expanzí v Polsku poroste nejen v letošním, ale také v příštím roce i tamní call centrum. Předpokládáme, že do dvou let bude počet pracovníků na úrovni České republiky, kde máme okolo dvou set operátorů," dodává Karolína Topolová.

V letošním roce přijme kontaktní centrum miliontý příchozí hovor od polských zákazníků, k čemuž rovněž přispěje katovické call centrum, které podle odhadů v letošním roce odbaví více než 150 000 hovorů. "To znamená, že katovická filiálka doručí polským pobočkám více než 50 000 zájemců o koupi či prodej vozu," vysvětlila Karolína Topolová.

Dvojnásobný objem pak dodá centrální polské call centrum v Ostravě, které se po otevření katovického bude více specializovat na firemní klientelu, zákaznickou péči a neméně pak zastanou zdejší pracovníci seniorské pozice pro obsluhu polských klientů. "Částečnou relokací polských pracovníků z Ostravy do Katovic také získáme větší prostor pro rozšíření českého call centra, které v Ostravě vzniklo v roce 2015 spolu s call centrem polským," dodala Karolína Topolová.

Po technické stránce je call centrum zajištěno nejmodernější technologií. Bezplatné linky jsou směrovány na nejbližšího volného telefonistu, podle jeho specializace - ať už jde o prodej, výkup, zákaznickou péči, bez ohledu na to, kde daný telefonista sedí. Zajímavostí je firemní vnitřní telefonní systém, který klientovi zobrazuje vždy telefonní číslo daného státu. Pakliže by například telefonoval maďarský specialista z Katovic do Budapešti, přesměruje se hovor přes maďarskou ústřednu, aby zákazník neměl obavy, že mu volá někdo s předvolbou z jiné země. Celkem call centrum disponuje 12 různými pozicemi, kdy třetina z nich není rutinně svázaná s příchozími hovory.

Kromě Prahy, Ostravy a Katovic funguje v rámci skupiny AURES Holdings call centrum ještě v maďarské Budapešti.

(tz)

Ilustrace Pixabay.com

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3