INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

P9710433 smallSpolečnost Porsche Česká republika byla hlavním partnerem tradiční akce u příležitosti Dne Země v Uherském Brodě. Její stánek prezentoval komplexní řešení pro elektromobilitu včetně nabíjecích systémů Moon. 4. ročníku akce ke Dni Země v Uherském Brodě se zúčastnily téměř 3000 návštěvníků navzdory nepříznivému počasí.

Společnost Porsche Česká republika, dovozce automobilů značek Volkswagen, Audi, SEAT a Volkswagen Užitkové vozy, usiluje jako společensky odpovědná firma o trvale udržitelnou mobilitu. V roli hlavního partnera nyní podpořila tradiční akci u příležitosti Dne Země, která se uskutečnila v Uherském Brodě a přilákala téměř 3000 návštěvníků. Na prezentačním stánku české jedničky mezi importéry automobilů nalezli návštěvníci nejen příjemné zázemí, ale také veškeré informace o elektrické mobilitě s nulovými emisemi včetně vyspělých technologií pro nabíjení, nabízené značkou Moon.

„Máme velkou radost, že jsme se stali hlavním partnerem úspěšné akce na oslavu Dne Země v Uherském Brodě,“ říká Jan Špinar, vedoucí After Sales společnosti Porsche Česká republika. „Pro Porsche Česká republika je společenská odpovědnost jednoznačnou prioritou, a to je patrné i z naší ofenzivy v oblasti elektrické mobility. V Uherském Brodě jsme návštěvníkům představili naše aktuálně dostupné technologie pro trvale udržitelnou mobilitu s nulovými emisemi, od elektromobilu Volkswagen e-Golf až po komplexní řešení pro komfortní a praktické nabíjení v domácnostech i firemních areálech, nabízené naší novou produktovou značkou Moon. Velký zájem návštěvníků o elektrickou mobilitu, která bude hrát v našem produktovém portfoliu stále významnější úlohu, nás velmi potěšil.“

Stánek společnosti Porsche Česká republika na Dni Země v Uherském Brodě poctilo svou návštěvou bezmála pět set zájemců o ekologickou mobilitu. Všechny exponáty se těšily velkému zájmu. Zejména muži kladli fundované dotazy k nabíjecím stanicím Moon, které se týkaly ceny, doby nabíjení, dostupnosti stanic i technologických detailů připojení. Zpestřením celé akce byla tipovací soutěž společnosti Porsche Česká republika o věcné ceny, jejíž vítězové byli vyhlašováni každé dvě hodiny.

Den Země v areálu společnosti RPG Recycling v Uherském Brodě se letos uskutečnil již počtvrté a je koncipován jako oslava světového Dne Země s ekologickým zaměřením. Program Dne Země se zaměřuje především na rodiny s dětmi a snadno srozumitelným a zábavným způsobem seznamuje širokou veřejnost s mnoha aspekty ochrany životního prostředí včetně možností úspor a recyklace v každodenním životě.

Porsche Česká republika se sídlem v Praze je největší společnost pro dovoz automobilů do České republiky, kde reprezentuje značky Volkswagen, Audi, SEAT a Volkswagen Užitkové vozy. Náleží do Porsche Holding Salzburg, nejúspěšnější a největší evropské obchodní skupiny v oblasti automobilů. Skupina podniků Porsche Holding Salzburg působí ve 22 zemích Evropy, v Jižní Americe, Číně a Malajsii.

Sledujte nás:

Facebook: facebook.com/PorscheCZ/ 

Twitter: twitter.com/PORSCHE_CR 

www.porsche.co.cz 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3