INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

heSpolečnost Hecht se chystá na prodej nových elektrických skútrů Cocis ve stylu chopper. Nízké e-skútry se širokými pneumatikami mají nosnost až 180 kg, takže pohodlně svezou kromě řidiče také spolujezdce. Dvousedadlo je na takovou jízdu připraveno i speciální opěrkou.

E-skútry Cocis jsou homologované do provozu a jejich používání je tak zcela bezpečné a navíc ekologické. Na jedno nabití ujedou i 60 km a jejich maximální rychlost je až 45 km/h. Doba nabíjení je 6–8 hodin. Vybaveny jsou bezuhlíkovým motorem s výkonem 1500 kW. O bezpečné zastavení se starají přední i zadní kotoučové brzdy. Ovládání je velice jednoduché – přímo na řídítkách. Skútr je opatřen také stojánkem pro pohodlné zaparkování a polstrovanými sedadly pro řidiče i spolujezdce, která jsou oddělena pro komfortní jízdu obou cestujících

Popularita e-skútrů stále roste, díky nim nemusíte ve městě řešit ranní špičku ani složité a drahé parkování. Snadno prokličkujete kolonou a zaparkujete kdekoliv na ulici zdarma. Jde o elegantní dopravní prostředek, který nevypouští do ovzduší žádné škodlivé emise a jeho provoz je velmi levný. Kilometr jízdy stojí většinou jen několik haléřů. Nezřídka jsou pak opomíjeny i další celkem podstatné výhody, jako je vysoká spolehlivost, snadná údržba a v neposlední řadě i rozumné pořizovací náklady. A k tomu pak můžeme přičíst další výhody, které jsou stejné jako u klasických skútrů.

E-skútry Cocis budou k dostání od čer­vna 2019 v několika barevných provedeních od 27 990 Kč na www.hecht.cz a v síti kamenných prodejen Hecht.
Společnost Hecht nabízí kromě nové řady Cocis také další e-skútry. Populární jsou e-skútry Equis v moderním sportovním designu, které mají velké a pohodlné sedlo, dostatek prostoru pro nohy, příjemné držení řídítek a stabilní a dobře odpružený podvozek. Dále jsou to e-skútry Citis ve stylovém retro provedení, které nabízejí stejné výhody. Maximální rychlost všech e-skútrů Hecht je omezena na 45 km/h, aby stroj splňoval požadavky pro provoz s řidičským oprávněním skupiny AM, které je možné získat již od 15 let.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3