INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

AUTOBOND GROUP a.s., jedna z největších tuzemských multibrandových značek v segmentu osobních automobilů, prodala v roce 2018 v České republice přes 4,5 tisíce vozů, čímž překonala výsledky předchozího roku. V letošním roce se uskutečňuje řada změn, jejichž cílem je maximalizovat kvalitu poskytovaných služeb v oblasti prodeje a servisních služeb, samozřejmě s očekáváním pozitivních ekonomických výsledků.

V červnu tohoto roku proběhla majetková restrukturalizace AUTOBOND GROUP a.s., po které se stali 100% vlastníky společnosti Ing. Libor Šrámek (62) a jeho syn Mgr. Petr Šrámek (40). První ze jmenovaných je i nadále předsedou představenstva společnosti, druhý se pak stal předsedou dozorčí rady.

Výkonným ředitelem společnosti byl nově od 1. dubna 2019 jmenován p. Milan Štědra (36). Pod jeho vedením bylo započato se změnami v prodejních a servisních týmech, které by měly být v blízké budoucnosti ještě flexibilnější a fundovanější, zejména s ohledem na neustále rostoucí individuální požadavky čím dál náročnějších zákazníků.

Pro rok 2020 se plánuje další rozšířování aktivit společnosti:
V Praze – Vysočanech, kde sídlí i vedení společnosti a jsou zde aktuálně nabízeny tři značky (Kia, Mitsubishi a Nissan), by měla v portfoliu přibýt čtvrtá značka – Suzuki. Průběžně se této skutečnosti přizpůsobí a rozšiří také servisní kapacity.

V Ostravě – Hrabové (Kia, Nissan, Suzuki a Toyota) v současné době probíhá realizace koupě přilehlého areálu Unigeo o výměře zhruba čtyř hektarů. V rozvojových plánech na příští rok se tak počítá s výrazným rozšířením servisních a skladových kapacit, stejně jako s úplnou centralizací aktivit prodeje ojetých vozů (BOND AUTO+) pro celý moravský region (centra ojetých vozů, alokovaná do provozoven Ostrava – Svinov, Opava a Třinec, tímto postupně zaniknou a uvolní prostor prodejním a poprodejním aktivitám).
K nejvýznamnějším investičním záměrům pro rok 2020 patří další rozšíření dealerské sítě značky Toyota v portfoliu AUTOBOND GROUP a.s. do Nového Jičína a Šumperka.
Tím samozřejmě aktivity a záměry společnosti AUTOBOND GROUP a.s. zdaleka nekončí. Existuje již náčrt ambiciozního plánu akvizičních aktivit, se kterým vás, věříme, seznámíme již v brzké době.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3