INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

c ppČeská podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group si tradičně drží silnou pozici v pojištění vozidel, zejména pak v povinném ručení, kde je třetím největším poskytovatelem tohoto typu pojištění na českém trhu. Pro nadcházející motoristickou sezonu připravila pro své klienty několik významných inovací své produktové řady Autopojištění Combi Plus.

ČPP uvádí do prodeje již čtvrtou generaci Autopojištění Combi Plus pod zkratkou ACP IV. Z produktového hlediska je zásadní změnou navýšení limitů pojistného plnění u všech nabízených tří typů povinného ručení. SPOROPOV bude mít limity v případě majetkové i zdravotní újmy navýšeny na 45, nejprodávanější SPECIÁLPOV na 75 a stále častěji vyhledávaný SUPERPOV na 130 milionů korun. V rámci posledních dvou jmenovaných typů nabízí ČPP formou benefitů navíc pojištění vozíku do 750 kg zdarma, zvýhodněné sazby na vybraná doplňková pojištění a samozřejmě základní asistenční služby nebo úrazové pojištění řidiče zdarma. K několika dalším změnám ČPP přistoupila v oblasti segmentačních kritérií, včetně kritéria bonus/malus.

„Za nejzásadnější považuji naše rozhodnutí zohledňovat segmentační kritéria podle provozovatele vozidla, který je zapsán v technickém průkazu vozidla. Tedy i v případě bonusu/malusu vnímáme jako nejspravedlivější jej vázat na osobu provozovatele, který je vždy zřejmý a za provoz vozidla také přirozeně odpovídá,“ vysvětlil Miloš Velíšek, ředitel úseku pojištění vozidel. Navíc ČPP redukuje sledovanou dobu rozhodnou pro stanovení výše bonusu/malusu na 12 let.

„Z našich statistik jasně vyplývá, že míru rizikovosti nejvýznamněji ovlivňují právě škody z poslední doby,“ uvedl Miloš Velíšek. „Těmito změnami chceme dosáhnout dalšího posunu ke spravedlivým sazbám a férovému přístupu k těm, kteří ze systému odčerpávají méně prostředků,“ doplnil.

„Dále rozšiřujeme vstupní parametry pojištění GAPu, kdy bude pojistitelné i zánovní vozidlo do tří let a samotný GAP nově nabízíme i na 4 roky,“ zmínil Miloš Velíšek.

Novinkou v nabídce doplňkového pojištění je MiniGAP. „Klient dostane 10 až 25 % z obvyklé ceny pojištěného vozidla v případě, že mu bude provozem jiného vozidla způsobena totální škoda. Produkt je určen pro majitele starších vozidel, pro které případná dopravní nehoda znamená tzv. „ekonomickou“ totální škodu. S novým pojištěním pak v případě totální škody kromě plnění z povinného ručení viníka obdrží navíc plnění z MiniGAPu. Kvalitu poskytovaných služeb zahrnuje i rozšíření stávajícího pojištění nákladů na nájem náhradního vozidla o případy nahodilé poruchy vozidla. 

Inovace zahrnuje také využití nové SW technologie, která otevírá pojišťovacím distributorům nové moderní možnosti při sjednávání pojištění nejen při práci s klienty, ale i při práci s daty. „Věříme, že změna ve způsobu komunikace a vyšší úroveň automatizace procesů přinese velkou časovou úsporu všem zúčastněným stranám,“ sdělil Miloš Velíšek.

V roce 2019 získala ČPP tři zlaté v anketě Pojišťovna roku vyhlašované Asociací českých pojišťovacích makléřů. Popáté za sebou obhájila v této soutěži vítězství v kategorii Autopojištění.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3