INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

fin4business allriskZakladatelé obchodní značky fin4Business Pavel Ráliš a Monika Fremuntová v druhé polovině srpna podepsali Smlouvu o obchodní spolupráci s ryze českou makléřskou společností Allrisk, a. s. v zastoupení člena představenstva Ondřeje Poláka. Cílem je vzájemné posílení businessových aktivit a zvětšení tržního podílu v oblastech společného podnikání.

Spolupráce bude zahájena od 1. září letošního roku. Stávajícím i novým klientům obou partnerů nabídne významné rozšíření služeb v rámci cross-sellingu. Zákazníci tak budou z partnerství profitovat především tím, že služby, které museli dříve poptávat u rozličných subjektů, najdou nyní pod jednou střechou.

Ryze česká společnost Allrisk, a.s. byla založena v roce 2003 v Brně. Za dobu své existence vybudovala síť klientských center a obchodních kanceláří, v nichž se o zákazníky stará přes 300 poradců po celé České republice. „Za více než dvě dekády působení na trhu jsme si získali pověst kvalitního a stabilního partnera na poli pojištění, komplexního finančního poradenství, realitních služeb a klientského servisu. Jsem proto nesmírně rád, že budeme moci naše portfolio rozšířit díky nově navázané spolupráci s obchodní značkou fin4Business, již reprezentují odborníci Pavel Ráliš a Monika Fremuntová. Jejich know-how nám pomůže komplexněji obsloužit zákazníky z řad právnických osob, kteří si přejí precizně se připravit na vše ohledně financování svých podnikatelských aktivit, ať už jde o investice, developerské projekty a další,“ uvádí Ondřej Polák.

Obchodní značka fin4Business vznikla v závěru roku 2020. Zaměřuje se na konzultační služby v oblasti zprostředkování developerských, investičních a provozních úvěrů výhradně pro podnikatele. Konzultační služby jsou vždy šité každému klientovi na míru a nabízejí mu mimořádně ucelený přístup k jeho potřebám. „Díky čerstvě uzavřenému partnerství se společností Allrisk, která má v tuzemsku vynikající renomé, můžeme nyní oslovit mnohem větší část trhu, která naše služby potřebuje. Je to skvělá příležitost, jak pomoci podnikatelům růst a prospět tuzemskému podnikatelskému prostředí. S přispěním sítě Allrisk budeme zákazníkům blíže než kdykoli předtím. Přitom jim budeme moci nabídnout ještě komplexnější přístup díky produktům našeho nového partnera,“ vysvětluje Pavel Ráliš.


(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3