INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Od února 2012 nabízí Slavia pojišťovna nové pojištění domácnosti, nemovitosti a odpovědnosti občanů nazvané DOMOV+. Oproti předchozí generaci pojištění majetku vyniká výrazně vyšší variabilitou, klient si proto může smlouvu nastavit tak, aby neplatil za nic, co nepotřebuje. V základním balíčku získává pojištění nejpravděpodobnějších rizik, ostatní si pak sjedná dle vlastní potřeby. Výsledná cena pojistného proto může být jednou z nejnižších na trhu. V základním balíčku služeb jsou kryty i škody vzniklé při loupeži a odcizení. Klientům může v nenadálé situaci zdarma pomoci telefonická asistence Slavia Asistenční služby.

V rámci základního balíku pojištěných rizik chrání pojištění DOMOV+ před živelnými událostmi jako jsou požár, výbuch, nepřímý úder blesku, přímý úder blesku, přepětí, vichřice, krupobití, sesuv půdy, skal, lavin, zemětřesení či náraz vozidla a zřícení letadla. Kromě častých škod, které na majetku způsobují živly, je již v základní nabídce služeb myšleno i na loupeže a odcizení. Navíc je pak možné sjednat tři příplatkové balíčky. První chrání před tíhou sněhu nebo námrazy, vodovodní a kanalizační škodou a únikem vody z akvária. Druhý balíček zabezpečí majetek před povodní a záplavou, třetí sníží újmu za vandalismus, graffiti, a to i pokud není zjištěn pachatel a ochrání všechny skleněné výplně.

„Pojištění DOMOV+ je členěno tak, aby klient zbytečně neplatil za rizika, jejichž pravděpodobnost je pro jeho majetek velmi nízká. Například sníh a námraza sice způsobují nejvyšší škody, nicméně to se týká zejména některých regionů či typů nemovitostí. Tato skupina rizik si tak získala vlastní kategorii a v základním balíku služeb za ni klient neplatí. I přes velmi nízkou cenu pojištění se nám naopak už do základu podařilo přidat zdarma telefonickou asistenci. Operátoři zde obratem pomohou klientovi vyřešit nenadálou havárii a zajistí mu odbornou pomoc či řemeslníky bez dlouhých čekacích lhůt. To ocení zejména obyvatelé velkých měst, kteří vědí, jak těžké je získat rychle kvalitního řemeslníka," popsal novinky v pojištění majetku Jan Bárta, obchodní a marketingový ředitel Slavia pojišťovny.

Počet klientů, kteří požadují pojistit také drahé příslušenství nemovitosti, jako jsou solární panely či tepelná čerpadla, nepřetržitě roste. Pojištění majetku od Slavia pojišťovny ochrání i tato nákladná zařízení před všemi výše uvedenými riziky.

V rámci jedné pojistné smlouvy lze nyní u Slavia pojišťovny pojistit nemovitost, domácnost, ale také odpovědnost za škodu v běžném občanském životě a odpovědnost držitele nemovitosti za škodu. Zdarma k pojištění klient získá telefonickou asistenci, která mu pomůže zajistit rychlou a odbornou pomoc. Za 99 Kč ročně si může sjednat i technickou asistenci, ta kromě samotné organizace pomoci, uhradí maximálně dvakrát za rok likvidaci havarijního stavu, a to až do výše 2000 Kč.

Pojištění DOMOV+ je možné sjednat na pobočkách Slavia pojišťovny a u zprostředkovatelů. Více informací na www.slavia-pojistovna.cz.

Příklad pojištění:

Rodinný dům v Olomouci (povodňová zóna 1, trvale obývaný, roční frekvence placení)

Pojistná nebezpečí:

Základní pojištění + všechna připojištění (balíky č.1,2,3) + odpovědnost z občanského života + Asistenční služby NADSTANDARD (technická asistence)

Pojistná částka: Nemovitost 2 000 000 Kč / Domácnost 400 000 Kč

Pojistné:

Nemovitost 3 621 Kč

Domácnost 1 872 Kč

Odpovědnost z občanského života 450 Kč

Asistenční služby NADSTANDARD 99 Kč

Základní cena celkového ročního pojistného bez slev 6 042 Kč

Celkové roční pojistné po započtení slev vč. slevy za propojištěnost 4 834 Kč

Slavia pojišťovna

Slavia pojišťovna má tradici již od roku 1868. Ve své samostatné historii přicházela a bude přicházet s inovativními pojistnými produkty. V říjnu 2008 například Slavia pojišťovna vstoupila na trh s povinným ručením, kdy se jako první pojišťovna vůbec zaměřila na ukázněné řidiče, kterým tento produkt nabízí nejvýhodněji v celé zemi. Poskytuje široké spektrum pojištění pro soukromé osoby, jako je např. pojištění domácností, na cesty a pobyty, psů a koček a dále také nabízí zdravotní pojištění cizinců. Firmy uvítají pojištění odpovědnosti, aut a přepravy, pojištění majetku, technická pojištění nebo specializované druhy pojištění určená pro obce a města.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3