INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

ge-money-bank-modra-na-bilemOd začátku února mohou podnikatelé získat u GE Money Bank kontokorentní úvěr Flexi Provoz, který je univerzálním nástrojem k financování provozních potřeb malých a středních firem. V závislosti na velikosti podnikatelského subjektu jej GE Money Bank poskytuje až do výše 5 milionů korun, a to bez nutnosti ručení nemovitostí či prokazování účelu čerpání.

„GE Money Bank dlouhodobě sleduje trendy vývoje ekonomiky a uváděním inovativních produktů se snaží podpořit podnikatelské aktivity, které přispívají k ekonomickému růstu," řekl Jiří Patera, ředitel oddělení úvěrových produktů pro firemní klienty GE Money Bank, a upřesnil: „Za rok 2011 jsme zaznamenali ve srovnání s rokem 2010 nárůst celkového objemu nově poskytnutých firemních úvěrů o 19,4 %, zatímco trh jen 3,4 %. Z toho provozní úvěry poskytnuté GE Money Bank meziročně vzrostly dokonce o 27,4 %."

Vyšší prodej provozních úvěrů je dán především rostoucím zájmem malých a středních podniků o finanční rezervu pro případ nečekaných výdajů. Dobrým důvodem zvolit tento produkt je možnost růstu poptávky po českém exportu v důsledku oslabující koruny. Zvýšené náklady spojené s odpovědí podniku na takovou poptávku přitom může pokrýt právě nově nabízený provozní úvěr Flexi Provoz od GE Money Bank.

Flexi Provoz – univerzální finanční rezerva na provozní výdaje

• Kontokorentní úvěr ve výši od 300 tisíc až do 5 milionů korun

• Bez nutnosti ručení nemovitostí a bez prokazování účelu čerpání

• Rychlé rozhodnutí o poskytnutí: standardně do 3 dnů od dodání potřebných podkladů

• Úvěr poskytuje banka na 12 měsíců s automatickou obnovou při splnění podmínek

Flexi Provoz je určen malým a středním firmám s účetním obratem do 100 milionů korun ročně, a to jak stávajícím, tak novým klientům banky. Předpokladem pro poskytnutí úvěru je doba podnikání, předložení finančních a daňových výkazů alespoň za 2 roky a bezdlužnost. Předběžné posouzení úvěru provede GE Money Bank již v okamžiku podání žádosti a první čerpání bude klientovi umožněno následující den po podepsání smlouvy. Finanční rezervu pak mohou podniky využívat až do výše 25 % ročního účetního obratu.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3