INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Logo_RSTSOd 1. března 2012 přichází Raiffeisen stavební spořitelna s novou, přehlednější nabídkou úvěrů na bydlení. REKOpůjčka je určena k financování rekonstrukce, modernizace i následnému zařízení bytu nebo domu. HYPOsplátka je vhodná jak pro pořízení nového bydlení, tak pro rozsáhlejší stavební úpravy.

Raiffeisen stavební spořitelna upravila své úvěrové portfolio a nyní nabízí dva typy překlenovacích úvěrů. „Naším cílem je usnadnit klientům orientaci v úvěrové nabídce, zjednodušit celý úvěrový proces a zpřístupnit úvěry co největšímu okruhu zákazníků," řekl Karel Pavlík, ředitel odboru podpory prodeje Raiffeisen stavební spořitelny.

REKOpůjčka s úrokovou sazbou od 4,7 % je určena pro ty zájemce o úvěr, kteří plánují rekonstrukci či modernizaci stávajícího bydlení, ale také jeho následné zařízení. Úvěr klienti nemusí využít najednou, ale mohou si jeho čerpání rozložit na dobu až dvou let. Minimální výše úvěru odpovídá minimální výši cílové částky, která je 50 tisíc korun. Jste-li stávajícím klientem RSTS, můžete získat úvěr ve výši až 400 tisíc korun bez zajištění nemovitostí. Noví klienti mohou dosáhnout na úvěr bez zajištění ve výši až 200 tisíc korun.

HYPOsplátka s úrokovou sazbou od 3,7 % je určená zejména těm, kteří hledají nové bydlení formou koupě nebo výstavby, nebo plánují rozsáhlejší rekonstrukci stávajícího. Minimální výše úvěru činí v rámci HYPOsplátky 300 tisíc korun. Úvěr lze splácet po dobu až 30 let a díky tomu dosáhnout nízkého měsíčního zatížení rodinného rozpočtu. Navíc HYPOsplátka přináší nově možnost posunout si splátky až o 6 měsíců a to bez udání důvodu.

„K získání obou úvěrů nepotřebujete mít naspořené žádné vlastní prostředky a úroky si můžete odečíst od daňového základu. Bez sankcí lze splátku kdykoliv zvýšit a tím urychlit splacení úvěru a snížit si náklady na něj," dodal Karel Pavlík.

O Raiffeisen stavební spořitelně

Raiffeisen stavební spořitelna je významným poskytovatelem stavebního spoření v České republice. Na český trh vstoupila v roce 1993 jako první stavební spořitelna, tehdy ještě pod jménem AR stavební spořitelna a.s. Patří k finanční skupině Raiffeisen, největší soukromé finanční skupině působící na rakouském trhu.

Je spolehlivým partnerem pro řešení otázek bytových potřeb. Mezi produkty stavebního spoření klientům nabízí i výhodné úvěry na bydlení. Na území České republiky provozuje širokou síť obchodních zastoupení s více než 200 poradenskými místy.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3