INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Poštovní spořitelna jde cestou dalšího zjednodušování. I přesto, že klienti hodnotí její sazebník jako jeden z nejvíce přívětivých na trhu, se tento dokument dočká dalšího zestručnění a v nové verzi i maximální přehlednosti. „Každý tak obratem zjistí, kolik za co zaplatí," říká Aleš Pospíšil, ředitel Řízení segmentů Poštovní spořitelny. Nový sazebník bude platný od 24. října 2011.

„Era nabízí ucelené spektrum bankovních produktů. S ohledem na množství služeb, které k nim poskytujeme, bylo velice obtížné zúžit sazebník z několika stránek pouze na jednu ke každému produktu, což se v drtivě většině oddílů podařilo," komentoval změny Aleš Pospíšil, ředitel Řízení segmentů Poštovní spořitelny.

Podle průzkumu PS hodnotí respondenti stávající sazebník ve srovnání s konkurencí jako zdaleka nejlepší, hlavně z hlediska přehlednosti a srozumitelnosti. Celých 84 % dotázaných považuje současné nastavení rozdělení poplatků v sazebníku Poštovní spořitelny za dostatečně smysluplné pro orientaci. „Proto se toto členění objevuje i v novém sazebníku. Zaznamenali jsme ale připomínky k textaci některých položek, které považují dotazovaní za méně srozumitelnou. Vycházíme jim vstříc a pro většinu z nich jsme použili české výrazy," doplnil Aleš Pospíšil.

Poštovní spořitelna je držitelem titulu Klientsky nejpřívětivější banka roku 2011 soutěže Nejlepší banka roku, kde jsou adepti hodnoceni podle nákladů na vedení účtu, sazeb, šíře poskytovaných produktů a služeb, dostupnosti či komunikace s klientem.

Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků. Poštovní spořitelna je součástí Československé obchodní banky, a. s.

((tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3