INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

D3S 2986Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group ovládla 18. ročník ankety Pojišťovna roku, když ve čtyřech hlavních kategoriích získala hned tři první a jedno druhé místo. Výsledky hlasování zveřejnila v květnu v Praze Asociace českých pojišťovacích makléřů.

„Říká se, že je těžké uspět a ještě těžší úspěch zopakovat. Mám proto obrovskou radost, že jsme dokázali v tak velké konkurenci zvítězit a odnášíme si hned tři zlaté a jedno stříbro. Je to zásluha především našich zaměstnanců, obchodních partnerů a makléřů, kteří tvoří skvělý tým a zajišťují spolu pro klienty ten nejlepší servis. Patří jim za to velké poděkování,“ uvedl k triumfu ČPP v anketě její šéf Jaroslav Besperát.

ČPP počtvrté za sebou obhájila vítězství v kategorii Autopojištění. První místo obsadila i v nejprestižnější kategorii Pojištění průmyslu a podnikatelů a také v kategorii Pojištění občanů. K tomu přidala ještě stříbrné umístění v kategorii Životní pojištění. „Abyste byli úspěšnější než konkurence, musíte mít důvěru klientů a makléřů, nabízet perfektní služby, umět se rychle rozhodnout a efektivně přizpůsobit tomu, co klienti potřebují. A držet slovo. Co slíbíme, to splníme,“ prozradil recept na úspěch Jaroslav Besperát.

V roce 2017 ČPP předepsala pojistné v objemu 8,7 mld. Kč a s meziročním nárůstem
o 7,4 % patřila mezi nejrychleji rostoucí pojišťovny na domácím trhu. Mimořádnými výsledky ČPP obhájila pozici čtvrté největší neživotní pojišťovny. Svou silnou stránku potvrdila v povinném ručení, kde je s počtem přes 1,2 mil. vozidel stále jasnou trojkou na trhu. A skvělých výsledků dosáhla i v životním pojištění. V důležitém segmentu běžně placeného pojistného ČPP loni dokázala růst o 15,9 % a jako v předešlých letech byla nejlepší z top desítky na trhu.

Nejstarší hodnotitelská anketa českých makléřů Pojišťovna roku posuzuje výkonnost, kvalitu a rozsah služeb a produktů významných pojišťoven na domácím trhu. Organizátory této odborné soutěže jsou Asociace českých pojišťovacích makléřů (AČPM) a Česká asociace pojišťoven (ČAP) společně se specializovaným serverem oPojištění.cz. Záštitu 18. ročníku ankety Pojišťovna roku udělil guvernér České národní banky Jiří Rusnok.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3