INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Bezdotykoveü ovlaüdaüniüKonica Minolta upozorňuje své zákazníky, že všechna její multifunkční zařízení lze ovládat vzdáleně, například pomocí mobilních telefonů či tabletů. S přístroji, které jsou běžně určeny i desítkám zaměstnanců, tak lze pracovat, aniž by se uživatelé museli dotýkat jejich ovládacích panelů.

„Reagujeme na aktuální opatření proti šíření koronaviru, zejména na zvýšenou potřebu hygieny rukou. Chceme upozornit své zákazníky, že mezi základní funkce všech našich multifunkčních zařízení patří i vzdálené ovládání s názvem Remote Access. To je možné buď prostřednictvím počítače, nebo pomocí mobilních telefonů či tabletů. Pokud tuto funkci doposud nevyužívají, mohou ji snadno svépomocí aktivovat přímo v nastavení přístrojů. Případně jim nabízíme pomoc na čísle 

841 777 777,“ řekl Pavel Štěpán, obchodní ředitel Konica Minolta Business Solutions Czech, a dodal: „K dalšímu snížení rizika pomůže také ovládání zařízení pomocí dotykových per, která se dají snadno dezinfikovat. K čištění samotných ovládacích panelů a celých přístrojů je možné využít jakýkoli dostupný prostředek na bázi alkoholu určený na dané povrchy. Ten by měl být nanášen vždy pomocí tkanin a následně setřen do sucha.“ Moderní multifunkční zařízení jsou zpravidla umisťována na chodby firem, kde s nimi pracují až desítky uživatelů. Vzdálené ovládání může přispět ke snížení kontaktu mezi zaměstnanci, ke kterému zde prostřednictvím ovládacích displejů přirozeně dochází. Funguje na principu zobrazení řídicího panelu multifunkce na displeji mobilního zařízení nebo prostřednictvím webového rozhraní na klasickém monitoru počítače. Uživatelé pak mohou s panelem pracovat tak, jako by stáli přímo u stroje. Funkce Remote Access umožňuje zadávat tiskové úlohy, kopírovat, skenovat a provádět všechny operace, které jsou běžně dostupné na displeji multifunkčních zařízení.

K využití této funkce na počítači stačí pouze vybrat port, na kterém spolu budou multifunkční zařízení a počítač komunikovat. Speciální příkaz obsahující IP adresu stroje a vybraný port lze zadat do řádku adresy libovolného webového prohlížeče, kde se následně zobrazí ovládací panel multifunkčního zařízení.
Pro ovládání pomocí mobilních přístrojů, jako jsou chytré telefony či tablety, je třeba stáhnout aplikaci bizhub Remote Access a dále postupovat dle jednoduchých instrukcí. Aplikace je k dispozici zdarma pro přístroje s operačními systémy iOS i Android. Návod na nastavení vzdáleného ovládání stroje je k dispozici na této adrese: bit.ly/33umrUr.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3