INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Nadace KB Jistota spustila nové webové stránky na adrese www.nadacejistota.cz. Jejich cílem je nejen představit nadaci a její aktivity, ale také poskytnout kompletní informace žadatelům o příspěvky nebo partnerům, kteří chtějí na činnost nadace přispět. Samostatný web nahradí prezentaci, kterou měla doposud Nadace na stránkách Komerční banky www.kb.cz.

Společenská odpovědnost je nedílnou součástí strategie Komerční banky. Také proto založila již před osmnácti lety Nadaci KB Jistota, která patří dlouhodobě mezi desítku největších firemních nadací v České republice. Za dobu své existence rozdělila mezi potřebné částku přesahující 120 mil. korun.

„Nadace KB Jistota informovala doposud o své činnosti na centrálních internetových stránkách Komerční banky. Rozsah činností i objem rozdělených prostředků si však zaslouží prezentaci formou vlastních internetových stránek. Zájemci o příspěvek i potencionální partneři Nadace tak najdou informace rychleji a v přehlednější formě," uvedl Jaroslav Říšský, předseda správní rady Nadace KB Jistota.

Prostředky z rozpočtu Nadace plynou do zdravotně-sociální oblasti, do oblasti rozvoje občanské společnosti a vzdělávání. Mezi nejdůležitější projekty, na kterých se Nadace KB Jistota podílí, patří otevření přibližně dvaceti babyboxů, spolupráce se Sdružením SOS dětských vesniček či aktuální projekt Jistota s LINETEM, jehož cílem je pomoci vybavit hospice a domovy pro seniory kvalitními polohovatelnými lůžky. Nadace dlouhodobě spolupracuje s nemocnicemi, školkami i jednotlivci, kteří se ocitli v tíživé situaci a potřebují pomoc.

Na novém webu Nadace spolupracovala se společností FG Forrest, a.s., internetovou agenturou založenou v roce 1996. Při vytváření webových stránek pro Nadaci tak mohla čerpat z mnoholetých zkušeností.

Na nových webových stránkách mohou zájemci naleznout informace o Nadaci, včetně výročních zpráv Nadace. Stránky přinášejí konkrétní přehled oblastí pomoci i dlouhodobých partnerů Nadace.

Komerční banka dlouhodobě vykazuje růst ve všech klíčových oblastech, včetně rozvoje úvěrování klientů a nárůstu depozit. Ukazatele kapitálové přiměřenosti a likvidity Komerční banky výrazně přesahují i zpřísněné požadavky regulatorních orgánů a KB je připravena na splnění požadavků regulačního rámce Basel 3 zaváděných postupně od roku 2013. Dne 1. března 2012 vyhlásil časopis Global Finance Komerční banku za druhou Nejbezpečnější banku na rychle se rozvíjejících trzích ve střední a východní Evropě.

Komerční banka je jednou z nejefektivnějších univerzálních bank ve střední Evropě. Poskytuje klientům komplexní služby v oblasti drobného, podnikového a investičního bankovnictví. Celkem 8 735 zaměstnanců skupiny Komerční banky obsluhuje 2,6 milionu klientů, kteří mohou využít rozsáhlé sítě 397 obchodních míst v celé České republice. KB nyní provozuje 693 bankomatů. Jeden z kanálů přímého bankovnictví využívá 1,06 milionu klientů. KB je součástí skupiny Société Générale.

www.kb.cz

FG Forrest, a.s., poskytuje kompletní internetová a intranetová řešení od analýzy, návrhu designu až po produkci a servis svěřených projektů v kombinaci s efektivním online marketingem a kreativním přístupem. Souběžně vyvíjí vlastní Systém pro správu obsahu webů Edee CMS. Podpis FG Forrest lze nalézt například na projektech pro Skupinu ČEZ, Kancelář prezidenta republiky, Komerční banku, Lagardère Active ČR, McDonald´s nebo PPF.

(tz)

www.fg.cz

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3